Vízöntő - szeptember havi horoszkóp


A Vízöntő e hónap során csupa apró, ám mégis bosszantó kellemetlenséggel találhatja szemben magát, különösen anyagi és emberi téren. A magánéletében viszonylagosan rendben lehetnek a dolgok, ugyanakkor a mindennapi stressz által adódhatnak szúrós pillanatok, ha nem ügyel a hónap előrehaladtával előteljesedni látszó hangulatingadozásaira.

Ha van valami, amitől irtózik a Vízöntő, az anyagi, szellemi, vagy fizikai függetlenségének a részleges, vagy teljes elvesztése, s most, pont ennek valamelyike fenyegeti, amit nagyon nehezen tud majd kezelni. Mindebből fakadóan, szinte egész hónap során még sokszor felkelni sem lesz kedve, nem, hogy munkába menni, ami bizony nem egy igazán kielégítő helyzet, sem önnek, sem pedig munkahelyének. Az ilyen és ehhez hasonló momentumok miatt ráadásul valóságos kellemetlenséghullámok, láncreakciók indulhatnak be, amik teljesen maguk alá temethetik. Mind emellé ráadásul felmerülhet szeptemberben egy olyan váratlan kiadás is, ami miatt kénytelen lehet pénzügyi segítséget kérni valakitől, s ez teljesen kiboríthatja! Próbáljon megtenni azonban mindent azért, hogy minél kevésbé viseljék meg a dolgok. Amikor csak teheti, sportoljon, sétáljon, kiránduljon, vagy akár csak vegyen egy forró fürdőt, mielőtt teljesen belelovallná magát a dolgokba, s végül még összeomlana. Annál is inkább, mivel most hiába is próbálna tenni a dolgok ellen, vagy változtatásokat bevezetni, egyik sem kecsegtet sok szerencsével, így a legtöbb, amit tehet, hogy túlél, s örül annak, ami még jó!

Szerelem

Ami a párban élő Vízöntők magánéletét illeti, annak alakulása most csakis kizárólag attól függ, hogyan viszonyulnak párjukhoz, mennyire terhelik le problémáikkal őt. Ha csak ritkán öntik ki szívüket, s inkább a hálószoba ajtón kívül hagyják a napi gondokat, akkor igazi stressz oldó, élvezetes estéket hempereghetnek át kedvesükkel, ha viszont leterhelik őt is a bosszúságokkal, valóságos kudarcállapotok uralkodhatnak el a szexualitásuk terén is, ami csak rombolhatja kapcsolatukat, tehát nem érdemes kockáztatni! Egy két átbeszélgetett éjszaka a legsúlyosabb időszakok átvészeléséhez bőven elegendő lesz!

A jelenleg pár nélkül élő Vízöntő, az anyagi és munkahelyi gondokat még rosszabbul viselheti, mint párban élő sorstársai, ami nem kifejezetten hat jótékonyan a párkeresésre. Bármennyire is nehéz, semmiképp se hagyja annyiban a dolgot, hiszen ön egy különleges és érzéki ember, aki igenis megérdemli a törődést és a szeretetet! Fordítsa hát a mindennapok kellemetlenségei által felgyülemlett, intenzív energiáit szerelmi hadjáratokba, melyek során egyszerűen megragadja, ha kell, szerelme tárgyát, berántja egy félreeső szobába, vagy kapualjba, s tüzes szenvedélyével egyszerűen leveszi a lábáról! Tegye csak próbára az elméletet, s meg fog lepődni, milyen egyszerű az élet!

A Vízöntő szeptemberi magánéletéről bővebben itt: Vízöntő szeptember havi szerelmi horoszkóp