Nyilas - szeptember havi horoszkóp


Ami a munkát illeti, szeptemberben a Nyilas kifejezetten produktív és tevékeny, ráadásul különösebb megerőltetés nélkül, így nem igazán érti, miért is nem figyel fel különösebben környezete kivételes teljesítményére. A szerelem terén ráadásul egy teljesen tipikus, "se veled, se nélküled" csapdában találhatja magát, amivel meg egyenesen nem tud mit kezdeni. Micsoda egy szeszélyes, egyszersmind izgalmas őszi hónap!

A Nyilas a munkahelyén számtalan olyan feladatot lehet képes megoldani, melyek eddig esetleg problémát jelentettek számára, vagy egyszerűen csak némi segítséggel volt képes leküzdeni őket. Eme látványos fejlődésnek főként azon izgatott lelki állapotából fakadó felfokozott pörgés lehet az oka, ami szeptemberben szinte teljes egészében felvillanyozza, megnövelve ezzel agyi vérkeringését, így fokozva problémamegoldó képességét és kreativitását, áttételesen pedig önbizalmát. Lehet, hogy eddig is csak eme utóbbi hiányzott volna? Az egyetlen, ami esetleg frusztrálóan hathat az ideális munkaállapotok mellett, hogy főnökei, sőt közvetlen környezete, szinte észre sem veszi a nagy változást, s ez időnként lelombozó lehet. Ne vegye zokon azonban mindezt, nem önnek szól a nagy érdektelenség, csak egyszerűen a többiek kissé nehezebb időszakukat élik, ráadásul sokan küzdenek ilyenkor az őszi változások okozta fáradtsággal is. Ha eme hatások rövidesen enyhülnek, higgye el, ki fogják rögvest emelni önt, s akár még egy hirtelen előléptetés is képbe kerülhet, aminek elfogadását viszont érdemes átgondolnia, nehogy a hosszútávú pluszmegterhelés végül mégse érje meg annyira, mint ahogy az elsőre tűnik! Persze, mielőtt ezen monfordírozna az ember, előbb el is kell jutni idáig, de türelem!

hirdetés

Szerelem

Ami a párban élő Nyilas magánéletét illeti, meglehetősen nagy mélységeket és magasságokat járhatnak be kedvesével szinte az egész hónap folyamán, ami, furcsa mód, nem, hogy megingatná kapcsolatukat, hanem inkább megerősíti! A legérdekesebb pedig az, az egészben, hogy nem tudni az okát sem, azaz, hogy miért nem borítja ki önöket ez a hinta állapot. nem is baj, fogadják el, hogy így van, s élvezzék a nagyon jót, a nagyon rossz pillanatokat meg próbálják meg túlélni!

A jelenleg szingli életmódot folytató Nyilas se érezze magát letörve. Boldogítsa az a tudat, hogy az élet tele van váratlan, meglepő fordulatokkal. Meglehet, hogy a következő sarkon botlik bele a nagy Ő-be. Ha pedig kiderül, hogy mégse ő a szíve választottja, akkor se csüggedjen. Az ön ajtaja nyitva áll és egyszer majd az Igazi fog rajta besétálni, aki önt boldoggá teszi és a csillagok közé repíti. Addig is legalább élvezi az életet.

A Nyilas szeptemberi magánéletéről bővebben itt: Nyilas szeptember havi szerelmi horoszkóp