Bika - szeptember havi horoszkóp


A Bika munkahelyén könnyen azt tapasztalhatja a szeptember folyamán, hogy van valami a levegőben, de mégsem történik semmi, s, még sokszor azt is nehéz lehet megítélnie, hogy ez most jó, vagy rossz. Ami a szerelmet illeti, ott viszont igazán érzelem-gazdag, kiegyensúlyozott időszakra számíthat, így igazán érdekesnek, izgalmasnak ígérkezik az ősz első hónapja.

A Bika e hónap során a feladataival egy egyenletes, bár néha kissé túlhajszolt tempóban haladhat, így komolyabb lemaradással sem kell számolnia, legalább is, ami a szeptember elején kitűzött célokat illeti, ugyanis sok olyan pótlandó dolog is növelheti az elvégzendők számát, ami még a nyárról maradt vissza, s jó lenne már mihamarább végeznie vele. Mindezen, mondhatni szokásos szeptemberi körülmények ellenére valami nyugtalanító is van a levegőben, valami készülődik a háttérben, amiről csak ímmel-ámmal derülnek ki apróbb részletek, s ezt az igencsak szenzitív és éles látással rendelkező Bika ösztönösen megérzi. Ez pedig értelemszerűen fejtörést is okoz eme jegy szülötteinek, hiszen, ha valaki, hát a Bikák nem szeretnek a sötétben tapogatózni. Igaza is van, mert a bizonytalanságnál nincs is rosszabb, így igyekezzen minél előbb a végére járni a furcsaságoknak, de persze csak óvatosan!

hirdetés

Szerelem

A párban élő Bika úgy érezheti, minden a lehető legnagyobb rendben van kapcsolatában, szerelme megértő és türelmes, akire minden körülmények között számíthat, ráadásul még romantikából sem lesz hiány az elkövetkezendő időszakban. A kép tehát szinte tökéletes, így hát érdemes is kiélvezniük e nyugodt, szerelmes heteket. Ne is hagyják, hogy esetleg valaki beleszóljon közös dolgaikba, mert ez az egyetlen tényező, ami most felboríthatja az idilli állapotokat! Legyen az jó barát, vagy ellenség, mindenki inkább aggódjon a saját dolgai miatt, mintsem az önök kapcsolatáért.

A jelenleg pár nélkül élő Bika számára igazán pozitív élményeket tartogat a szeptember a szerelem terén! Könnyen felkeltheti érdeklődését, egy, a barátai körében, puszta véletlen folytán megismert, vagy éppen egy új munkatárs személyében érkező valaki, aki kissé túlságosan is hamar fontossá válhat életében, s ez megijesztheti. Érdemes lehet azonban eme tipikus, "beleesős" helyzetben ezúttal kivételt tennie, s hagyni a szokásosnál gyorsabban történni az eseményeket, mert, ha valaki ennyire nagy hatással tudott lenni önre, abban tényleg lehet valami, aminek érdemes a végére járnia! A csalódás az élet rész, de most a csillagok állása mégsem ezt irányozza elő!

A Bika szeptemberi magánéletéről bővebben itt: Bika szeptember havi szerelmi horoszkóp