hirdetés

Ikrek - szeptember havi horoszkóp


Szeptemberben az Ikrek nyugtalanító dolgokkal szembesülhet munkahelyén, melyek külső és belső tényezőkből egyaránt fakadhatnak. A magánéletében sem minden úgy alakul majd, ahogy azt eltervezte, így egy meglehetősen nehezen megélt hónap lehet a szeptember, de persze, csak, ha hagyja, hogy kicsússzon a lába alól a talaj!

A munkahelyén meglehetősen sok minden bosszantó apróság akadályozhatja a hatékony munkavégzésben, amik közül ráadásul sokra nem is lehet közvetlen ráhatással, hiszen nem önből kiinduló problémákról van szó. Amivel viszont sokat javíthat a helyzeten, ha mindent megtesz eme káros ráhatások kiküszöbölésére, s nem lovalja bele magát az átmeneti sikertelenségekbe. Ne feledje, hogy ön kiváló problémamegoldó képességgel rendelkezik, de csak, ha nem veszíti el pozitív látásmódját és életszemléletét! Ami az egészségét illeti, némileg elégedetlen lehet fizikumával, mely arra késztetheti, hogy vegye komolyabban a testmozgást. Egy kényelmes cipő, egy jó zene a fülbe, s igazi élménnyé válik a terepfutás. Óvakodjon azonban a hirtelen megterhelésektől, mert azok csak kellemetlen izomlázzal és ízületi fájdalmakkal kecsegtethetnek, ami inkább kedvét szegheti, mintsem inspirálná hosszú távon.

hirdetés

Szerelem

A párban élő Ikrek szerelmi kapcsolata kisebb válságon mehet keresztül a szeptember folyamán, az által, hogy nem igazán akarnak úgy alakulni a közös dolgaik, ahogy eltervezték. Ez azonban valószínűleg nem azért van így, mert nem illenének egymáshoz, hanem inkább azért, mert sokszor rohangálni, ide-oda futkosni kényszerülnek, s eközben nem tudnak elegendő időt szakítani arra, hogy kellőképpen egymásra hangolódhassanak, vagy akárcsak érdemben átbeszéljenek egy-egy problémát. Legyenek türelemmel, nem minden időszak lesz életükben ilyen hajtós, mint most, s akkor újra kiteljesedhet szerelmük!

Az egyedülálló Ikrek számára a szeptember nem éppen ideális körülményekkel kecsegtet egy hosszútávú kapcsolat megalapozására, melynek nem feltétlenül az ingerszegény környezet lesz az oka, hanem inkább a súlyos időhiány. Az egyetlen, amivel megtörhető a gonosz varázslat, ha néha egyszerűen, tervszerűen beiktat jó előre napirendjébe olyan programokat, melyek direkt és közvetlen platformot biztosítanak az aktív párkereséshez, ugyanis most a véletlen nagy találkozásnak szinte zérus az esélye. Ettől függetlenül viszont így direktben még korántsem reménytelen a dolog! Elsőre fenntartással kezelje azonban az új munkatársak feltűnő közeledési hullámait!

Az Ikrek szeptemberi magánéletéről bővebben itt: Ikrek szeptember havi szerelmi horoszkóp