Ikrek - szeptember havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Ikrek a szeptember során könnyen azzal szembesülhet, hogy, szinte inaktív környezete a gyengéd érzelmek terén, így, mondhatni szinte semmi esély nem látszik arra a jelenlegi körülmények között, hogy érdemben ismerkedjen, vagy éppen kialakítson, elmélyítsen egy hosszú távú alternatívákkal is kecsegtető kapcsolatot. Ennek oka ráadásul két kulcselem hiányára is visszavezethető: egyrészt környezete érdemtelen hozzáállására, másrészt az ön részéről jelentkező időhiányára, ami a szeptemberben besűrűsödött programjaiból fakadhat. Míg az egyik területen nehézkes változtatnia, hisz az nem önön múlik, a másik területen azért sok mindent tehet most azért, hogy végül mégiscsak megnőjön az esélye egy normális kapcsolat kialakítására. Az időhiány leküzdésére próbáljon meg tervszerűen beiktatni napi teendői listájába olyan programokat, melyek alkalmával új környezetbe kerül, ahol lehetősége nyílik új emberek megismerésére, meglévő kapcsolatai ápolására. Mivel azonban kalandok mindig adódhatnak, csak akkor engedjen egy bohókás, könnyed természetű munkatársa közeledésének, ha épp nincs semmi érdemleges a láthatáron, s biztos benne, hogy később ebből nem lesz harag, ha csupán néhány kellemes együtt töltött éjszakára korlátozódik a dolog!

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Ikrek kisebb válsággal kell, hogy szembenézzen a szeptember folyamán, melynek okozója jórészt kettejük időhiánya, ami nem csak, hogy az együtt tölthető időintervallumokat kurtíthatja meg alaposan, hanem jócskán elvonhatja azon energiáikat is, amelyeket egymás kényeztetésére fordíthatnának, s eme tény, számos apróbb kellemetlenség és szexuális eredetű konfliktus forrása lehet, amik nem éppen hatnak kielégítően kapcsolatukra. A hatást ráadásul tovább erősítheti, hogy sokszor még a problémák átbeszélésére sem jut elég idejük az állandó rohanás miatt, így igazán a sarkukra kell állniuk, ha nem akarják, hogy a szeptember folyamán szinte teljesen visszafejlődjön az önök között kialakult szoros érzelmi kötelék.

A legjobb most, amit tehetnek ez ellen, ha nem egymást hibáztatják a kialakult helyzetért, hanem inkább, még, ha bágyadtan is, de összebújnak esténként egy kicsit, mindenféle elvérés nélkül, s egymást simogatva, egymás karjaiban alszanak el arra gondolva, hogy hamarosan úgyis újra minden a régi lesz, ha elmúlik eme hajtós időszak, csak ezt a pár hetet bírják ki!