Bak - szeptember havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli életmódot folytató Bak könnyen úgy érezheti eme őszi hónap során, hogy a nyári bőségnek vége, s ínségesebb időszak következik, legalább is, ami a szerelmet illeti. Ennek ellenére azért mindig van esély egy új szerelmi kapcsolat kialakulására, így most csupán csak arról lehet szó, hogy valahogy nem igazán botlik olyan emberbe, aki érdemben felkeltené figyelmét, vagy éppenséggel, ha az ön részéről meg is lenne az érdeklődés, valahogy akkor meg a másik fél irányából hiányozhat mindez. Eme tényezők, bár elkedvetleníthetik, mégsem szabad annyiban hagynia a dolgot! Ha szeretné meglelni párját még szeptemberben, akkor úgy érhet a legnagyobb eséllyel partot, ha a spontaneitás reménye helyett, ezúttal aktív keresésbe kezd. Érdemes tehát felkeresnie bizonyos platformokat, legyen szó közösségi médiáról, vagy például táncoktatásról, sőt, akár kifejezetten társkeresőkről, szinte bárhol rátalálhat az igazira, hiszen az ilyesfajta helyeken, közösségekben általában nagyobb eséllyel ismerkedhet, találkozhat az ember olyas valakikkel, akik hasonló cipőben járnak, mint ő, legalábbis céljuk ugyanaz: meglelni az igazit! Szeptemberben legyen a jelmondata: "Minél több platform, annál több esély!"

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Bak számára a szeptember többnyire meghitt, boldog, összebújós őszi estéket tartogat, ennek azonban előfeltétele, hogy a mindennapi problémákat a papuccsal együtt az ágyon kívül hagyja! A szerelmi együttlétek örömtelisége és kiteljesedése jórészt fejben dől el, tehát, ha azt akarjuk, hogy minden "tökéletes" legyen, akkor meg kell szabadulnunk a nyomasztó gondolatoktól, hogy teljesen átadhassunk magunkat partnerünknek, a szerelemnek. Most mindemellett azért is kiemelt szerephez juthatnak a gondolatok a szerelemben, mert elképzelhető, hogy váratlanul egy új személy környékezi meg párját, s ez, jogosan, meglehetős féltékenységet válthat ki önből, ami egy bizonyos mértékig természetes is, azonban nem szabad hagynia, hogy teljesen eluralkodjon önön ez az érzés.

A zöld szemű szörny ugyanis sok esetben rossz tanácsadó, s néha általa még akár a másik karjaiba is kergethetjük szerelmünket, ha nem tudjuk a helyén kezelni a bennünk tomboló érzéseket, s megkeserítjük, ellehetetlenítjük vele kapcsolatunkat. Ha tehát ilyen helyzettel találná szemben magát, legyen inkább bölcs és szépen a háttérből golyózza ki ellenlábasát, szinte észrevétlenül. A nyugalma és hidegvére megőrzésében sokat segíthet, ha arra koncentrál, hogy tulajdonképpen ön van előnyben a trónkövetelővel szemben, hiszen hű párja és stabil támasza kedvesének! Ha pedig mégis úgy érezné, nem bírja tovább, kapja el párját az első adandó alkalommal, s egy őrjítő, gyors, vad együttlét során vezesse le rajta a felgyülemlett feszültséget! Sokkal kellemesebb és ne utolsósorban kapcsolatápolóbb, mint veszekedni!