Kos - szeptember havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Kos a szeptemberi hajtás során olyannyira belefeledkezhet mindennapi teendőibe, hogy, alapvetően erőteljes szexualitása ellenére, szinte teljesen el is kerülheti figyelmét, mindennemű érdemi közeledés. A karrierépítés és a maximalizmus mind-mind jó dolgok, de ezek mellett sem szabad teljesen megfeledkeznie az érzelmekről, mert annak már rövidtávon is igen káros hatásai lehetnek. Arról nem is szólva, hogy ilyen irányú dekoncentráltsága által egy olyan valakinek az érdeklődését is elvesztheti, aki bizony több mint tökéletes lenne önnek, hiszen nem csak, hogy megütné nem kis elvárásainak mércéjét, de könnyen lehet, hogy még jócskán meg is haladná azokat. Ráadásul most nem is kéne mást tennie eme illető meghódításáért, mintsem észrevennie közeledését, s közel engednie magához. Nem vitás tehát, hogy érdemes néha azért a hónap során felnéznie bokros teendői közül, nehogy éppen most szalassza, veszítse el élete nagy szerelmét pusztán munkabéli babérok miatt!

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Kos szeptemberben kapcsolata ellaposodását érzékelheti, ami főként nem is annyira lanyha magánéletüknek, mindinkább időhiányuknak tudható be, aminek következtében meglehetősen kevés alkalmuk marad megélni érdemben szerelmüket. Mivel egy kapcsolat folyamatos ápolása létfontosságú, hogy az jól működjön, nincs mit tenni, meg kell oldaniuk ezt a helyzetet, s valahogy kieszközölni teendőik közepette, hogy minél többet lehessenek nyugodt, meghitt körülmények között együtt.

Nem vitás, hogy ennek koordinálása önre vár, kedves Kos, úgyhogy itt az ideje bevetnie a jó ügy érdekében fantáziáját, s feldobnia kapcsolatukat, természetesen partnere minél széleskörűbb bevonásával, hiszen egyedül nehéz lenne mindezt véghezvinni, párkapcsolatról lévén szó ugyebár! Bízhat magában, s, ha megteszi a kellő lépéseket, a hetedik mennyországba repítheti a szeptember!