Skorpió - szeptember havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Skorpió számára talán nincs is ideálisabb időszak egy új, tartós kapcsolat kialakítására az egész év során, mint a szeptember. Amellett, hogy eme változásokat hozó, őszi hónap során sok új embert ismerhet meg, növelve ezzel a pártalálás esélyét, még ráadásul a saját szexuális kisugárzása is a tetőfokára hág, amit, szinte lehetetlen lesz nem észrevennie környezetének, s ez bizony nagy hatást gyakorolhat most a potenciális partnerekre. Bár a Skorpió élete, tüzes természetéből fakadóan, szinte az egész év során a szerelem, az érzelmek körül forog, e hónap talán abban emelkedik ki mégis a többi közül, hogy eme kora őszi időszakban a Skorpió nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy igazi társra leljen, s ne "csak egy hosszabb, vagy rövidebb, futó kalandba" bonyolódjon valakivel. Ez által nem csak vonzódása alapján kezd ösztönösen szelektálni a számára szimpatikus jelentkezők között, hanem jóvalta nagyobb hangsúlyt fektet a másik féllel folytatott, érdemi kommunikációra is, mint máskor, így növelve meg annak az esélyét, hogy a kialakulóban lévő kapcsolat valóban tartóssá is válhasson az által, hogy alapvetően baráti alapokon nyugszik, nem "csak" szexuális vonzódáson. Könnyen lehetséges ezért, hogy pont e hónap során döbben rá esetleg arra, hogy már régóta szerelmes egy olyan valakibe, akit ezer éve ismer, s ez az önre törő, intenzív érzés most mindent elsöprő lehet, az idők során kettejük között szövődött, szoros érzelmi szálnak köszönhetően! Hogy-hogy nem vette eddig ezt észre?

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Skorpió akkor képes csak harmóniába kerülni önmagával, ha tudja, hogy párja maximálisan elégedett szexuális teljesítményével, s teljes mértékben kielégültnek érzi magát-e téren. Ez persze nem azt jelenti, hogy az érzelmek legalább ennyire ne lennének fontosak a számára, csupán azt, hogy a testiség talán minden más jegynél kiemeltebb szerepet játszik a Skorpió életében.

Nos, a jó hír, hogy a szeptember szinte tökéletesnek ígérkezik e téren, mert valahogy képes lesz megnövekedett szenzitivitásának köszönhetően párja legapróbb rezdüléseit is érzékelni, s ez most ékesen megmutatkozik az együttléteik során is, amikor szinte páratlan ösztönösséggel "tapint rá a lényegre". Nem lehet tehát oka panaszra, így nem is kétséges, hogy egy igazán remek időszakot hozhat el kapcsolatukban a szeptember, melynek során mondhatni egészen új távlatok nyílhatnak meg önök előtt, teljesen átértelmezve a szexualitás fogalmát. Élvezzenek ki minden meghitt pillanatot, mert ritka kiváltság, amiben most részesük lehet!