Halak - szeptember havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Halak számára a szeptember sokat ígér a szerelem terén, ugyanis a változások szele igencsak megcsapja és átjárja eme jegy magányos képviselőit, akik meglepően jól reagálnak minderre. A kíváncsiság és izgalom mindig is része volt a párkeresésnek, hiszen, egy új kapcsolat alakulásakor az ember egy addig számára ismeretlen terepre téved, nem tudja mikor, mi vár rá, mire számíthat újdonsült partnerétől, s ez az érzés felkavaró és egyszersmind olyannyira vonzó, hogy az már szédítő. Mindennek tükrében már nem is csoda, hogy, az amúgy óvatos Halakat is annyira megával ragadhatja ez az érzés, hogy sokkal könnyebben képes lesz megnyílni mások előtt, mint általában, ez pedig felpörgetheti körülötte az eseményeket, méghozzá csakis jó értelemben! Érdemes tehát elengednie magát, s hagyni, hogy sodródjon az eseményekkel, mert lehet, hogy éppen eme a szokásosnál lazább, vagy legalábbis némileg vakmerőbb hozzáállása lesz a magány tartós felszámolásának a kulcsa!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A szeptembert párosan kezdő Halak kapcsolatában e hónap során gyanakvás és annak hozományaként, meglehetős bizalmatlanság állhat be, aminek fő oka az lehet, hogy mostanában kissé megváltoztak párja szokásai, vagy éppen türelmetlenebb, szótlanabb a szokásosnál. Erre rakódhat még az is, hogy, talán mindkettejük időhiánya és túlterheltsége miatt, talán nem, de mindenképpen gyérülni látszik a kettejük közötti kommunikáció is, ami csak nehezíti a rejtély megoldását, s ez nyomasztó lehet. Eme történéseket azonban nem szabad kontrollálatlanul folyni hagyni, így mindenképpen érdemes mielőbb rábírnia párját, hogy ossza meg önnel gondolatait, ahogy mindig is, hiszen egy jól működő szerelmi kapcsolat egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb alapköve a párbeszéd.

Ha sikerül átbeszélniük az ügyes-bajos dolgaikat, hamar helyre állhat a rend, ám ehhez partnernek kell lennie párjának is. Ha azonban úgy érzi, nem sikerül kellőképpen "felfeszítenie a kagylóhéjat", akkor se hagyja, hogy párja elzárkózzon a dolgok érdemi átbeszélése elől, mert ez esetben akár teljesen meg is szűnhet önök között az érdemi kommunikáció, mely hosszú távon akár súlyosabb következményekkel is járhat a kapcsolatukra nézve. Fontos azonban megjegyezni, hogy, bár "minél előbb, annál jobb", azért igyekezzen türelemmel és megértéssel is viseltetni párja iránt, ha esetleg elsőre még nem is sikerül mindjárt pontot tenni az ügy végére. Lassú víz, partot mos, de ahhoz folyamatosan kell hullámoznia a víznek, s talán most ez a legfontosabb!