Rák - szeptember havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli Rák esélyeit, sőt kedvét is teljesen elveheti a párkereséstől a nagy szeptemberi hajtásból fakadó kimerültsége, fáradsága. Ez ellen ráadásul sajnos nehéz is tennie, hiszen olyannyira jól halad munkáival, hogy úgy érezheti, kár lenne most lassítania csak, hogy ki tudja milyen eredményekkel járó próbálkozásokba bocsátkozzon a szerelem terén. Ennek ellenére azonban mégis felerősödhet önben az érzés, hogy vágyik arra, hogy szeressék, átöleljék, kényeztessék egy nehéz nap után, így könnyen elkezdhet "egyszerűbb", kézenfekvőbb megoldások után nézni. Eme keresgélésnek lehet végeredménye akár egy kaland, vagy éppen egy munkahelyi kapcsolat, ami viszont több olyan kérdést is felvethet, amelyeket érdemes lenne komolyabb megfontolás tárgyává tennie, mielőtt belemegy a játékba, többek között: mi lehet ennek a vége? Mit várhatok ettől a kapcsolattól? Tudnék-e hosszú távon fanyar mosoly nélkül elsétálni eme illető mellett, mikor már mindennek vége köztünk, úgy, hogy tudom, még tegnap egymás karjaiban vigasztalódtunk? Ha minderre a válasz kielégítő, s tényleg erre van szüksége most, akkor, de csak akkor érdemes kockáztatnia, különben valóságos katasztrófa lehet a vége az érzelmi toldoz- foldozgatásnak! Ne döntsön elhamarkodottan, végül is szívügyeirő van szó!

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg komoly párkapcsolatban élő Rák magánéletének destabilizálódására most főként az szolgáltathat alapot, ha, kimerülten, s így ingerlékenyen hazaérve, rögtön betalálja párját, s rajta vezeti le a nap közben önben felhalmozódott feszültséget. Nos, ezzel még nem is lenne gond, ha mindez szexuális értelemben nyilvánulna meg, hiszen azt kedvese is nagyon élvezné, s örömmel menne bele a játékba (érdemes fontolóra venni ezt a stressz oldó módszert is!), hanem ehelyett arról szólhat a dolog, hogy valósággal beleköt párjába, igazán puskaporossá téve a levegőt, amúgy, az esetek többségében nyugodt, meghitt otthonában. Ráadásul az a legrosszabb az egészben, hogy ezt sokszor még észre sem veszi.

Mindennek tehát érdemes tudatosan elejét vennie, s olyan gyakorlatok bevezetését eszközölnie életébe, amelyek sikeresen oldhatják a nagyobb mértékű stresszt is. Ilyen lehet az aktív, rendszeres fizikai megterhelés, a jógázás, de akár egy kis gondolatrendezés is a hazafelé vezető úton sétálva, mialatt mély lélegzetek közepette üríti ki magából az ember a negatív energiákat. Bármelyiket is választja, minden jobb annál, mintsem hogy párját igazságtalanul leckíroztassa. Inkább este együtt igyanak meg egy nyugtató, forró kamillateát, s beszéljék át fárasztó napjukat, remélve, hogy mielőbb véget ér ez a mindkettejük számára megterhelő időszak, s újra kiteljesedhet szerelmük.