Mérleg - szeptember havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Mérleg, belefásulva a mindennapok monotonitásába, meglehetősen begubózhat, olyannyira, hogy még annak ellenére sem nagyon sikerül új ismeretségre szert tennie a hónap során, hogy fizikálisan sok új emberrel hozza össze az élet, ilyen, vagy olyan okból kifolyólag. Ez márpedig nem mehet így tovább, ön is érzi és tudja, kedves Mérleg, így muszáj változtatnia ezen az állandósulni látszó, rossz gyakorlaton, ha a színpadon akar maradni. Ebben a legnagyobb segítségére, éles esze lehet leginkább, annak ellenére, hogy ugye alapvetően érzelmekről, szívügyekről van szó. Tudatosan érdemes tehát beiktatnia olyan programokat napirendjébe, melyek nem csak, hogy kellőképpen képesek önt ellazítani, hanem egyúttal számos lehetőséget is kínálnak egy új és érdekes kapcsolat kialakítására valakivel. Menjen el szaunázni, táncolni, kezdjen el valamilyen technikai sportot űzni, vagy éppen csak ugorjon le rendszeresen a sarki kávézóba eredendően azzal a céllal, hogy naponta kipróbál ott valami újat, egészen addig, amíg végig nem kóstolta az egész választékot! Ha így tesz, s új utak és világok felfedezésébe fog, nagyban megnövelheti az esélyét, hogy a legváratlanabb pillanatban, s a leghihetetlenebb szituációban leljen rá újdonsül kedvesére, akivel talán már a kezdetektől fogva azonnal sikerül egymásra hangolódniuk, s ki tudja még mi minden lesz a dologból, mire beköszönt az október!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg párkapcsolatban élő Mérleg meglehetősen lobbanékony és frusztrált lehet az elkövetkezendő hetek folyamán, ami sajnos rányomhatja bélyegét kapcsolatára, annál is inkább, mivel a párjával való párbeszéd is egyre inkább kezd ellehetetlenülni az által, hogy, hol még a kákán is csomót keres, hol meg egyszerűen megsértődik, s lehetetlenség szóra bírni. Belátható azonban, hogy ez az érzelmi hullámvasút, melyre most felült, hosszú távon csakis a kapcsolatuk megromlásához vezethet, így muszáj valahogy összekapnia megát, s megnyílni párja előtt annyira, hogy sikeresen át tudják beszélni, mi is bántja önt mostanában.

Ne vegyen minden hogylétére és érzelmi állapotára irányuló kérdést támadásnak, hiszen párja, aki nagyon is szereti önt, csak segíteni szeretne, s támogatni önt, amiben csak tudja, de ehhez muszáj adnia egy jó térképet neki, hogy ne a sötétben tapogatózzon! Hagyja, hogy segítsen, s hamarabb túl lesznek eme válságos, leterhelt időszakon, mint gondolná, s visszanyerve önmagát, újra a régi lehet, akibe kedves egykoron olyannyira beleszeretett! Győzze le az önben bujkáló kisördögöt.