Szűz - szeptember havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A szeptembert pár nélkül kezdő Szűz eme szeles őszi hónap folyamán rengeteg új dologba kezdhet, meglehetősen háttérbe szorítva ezzel magánéletét, így, jogosan, arra következtetne az ember, hogy ilyen körülmények között és lelki állapotban, biztos kevés esély van rá, hogy meglelje az igazit. Ez azonban koránt sem így van, legalább is a csillagok olvasata szerint, ugyanis minden jel arra utal, hogy a szeptember nagy változásokat hozhat a Szűz életében, s szinte váratlanul, villámcsapásként érheti a szerelem a legváratlanabb pillanatban eme jegy képviselőit. Egy fura, csaknem képtelen szituáció, egy apró érintés, egy mosoly, s máris hevesebben ver a szív, szaporáz a légzés, pirul az arc, így keltve valósággal életre a teljes testet és lelket! Ez bizony szerelem az első látásra! Ha így adódna a helyzet, mindenképpen, mielőbb el kell érnie, hogy újra összehozza önöket az élet, kerüljön bármibe, mert bizony ritka az ilyesmi, s ha egyszer részesül benne az ember, nem szabad elszalasztania a lehetőséget. Ön se tegye, s lehet, hogy ez lesz majd az a bizonyos szeptember, amelyre egész életében boldogsággal teli gondol majd vissza! Bátorság és botorság kéz a kézben jár, s mindegyik annyira izgalmas!

Párkapcsolatban élőknek:

A boldog párkapcsolatban élő Szűz szeptemberben úgy érezheti, minden a legnagyobb rendben, kapcsolatuk stabil és nagyobb konfliktusoktól mentes, alapvetően harmonikus. Eme megnyugtató időszak talán egyetlen problémás eleme csak az lehet, hogy néha valamiért az ágyban nem feltétlenül úgy sikerednek a dolgok, ahogy várnák, s eme tényállás némi szexuális frusztrációhoz vezethet a Szűz és párja között. Fontos azonban felismerni, hogy az ilyesfajta "félresikeredett" éjszakákért igazából egyikük sem felelős, ugyanis ezek fő oka a napi, meglehetősen sok energiájukat elszívó, sűrű programjukban keresendő, hiszen, ha az ember fáradtan és elnyűtten kezd bele egy szerelmi együttlétbe, akkor nem is biztos, hogy képes magát annyira ellazítani és átadni partnerének, hogy az minden tekintetben kielégítő legyen.

A jó hír viszont, hogy valamelyest kompenzálja majd az ilyen helyzeteket, hogy ugyanakkor néha meg olyannyira jól összejönnek a dolgok, amikor nem is számítanak rá, hogy az egészen elképesztő! Akár egy doboz bonbon, sohasem lehet tudni, mit vesz belőle az ember... De hát ezért is izgalmas annyira a szerelem, vagy nem?