Vízöntő - szeptember havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Vízöntő figyelmét igencsak elterelhetik a párkeresésről anyagi, munkahelyi gondjai, amik az ősz beálltával mindinkább tornyosulni látszanak feje felett. Nem szabad azonban hagynia, hogy csakis eme nyomasztó dolgok, érzések töltsék ki mindennapjait, hiszen akkor nem csak kreativitása és virtuóz énje sérülhet, hanem oly gazdag és intenzív érzelemvilága is sivárabbá, kiégettebbé válhat, s ettől csak még inkább magányosnak és elszigeteltnek érezheti magát. Mindennek elkerülésében sokat segíthet azonban, ha a nehézségeket figyelmen kívül hagyva, mindinkább arra próbál fókuszálni, ami jó az életében, s eközben hamar akár egy olyan valakire is vetődhet tekintete, akit, bár már régóta ismer, mégis eddig valahogy figyelme perifériáján helyezkedett el, pedig könnyen lehet, hogy ennél sokkal méltóbb helyet is érdemelne életében, ugyanis, igazi és gyengéd érzelmeket táplál ön iránt, már jó ideje. De hát, ami késik, miért is múlna, hisz pont az a szép a szerelemben, hogy sohasem lehet tudni, mikor és hol tör az emberre, mindent elsöpörve az útból!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A párban élő Vízöntők magánélete most nagyban attól függ, mennyire képesek a hónap során az őket ért külső, negatív hatásokat függetleníteni otthonuktól, magánéletüktől, ugyanis párjuk kifejezetten hajlamos lehet szeptemberben a szokásosnál is érzékenyebben reagálni dolgaikra. Hogy ennyire egymásra vannak hangolódva, az természetesen egyrészről nagyon jó dolog, ugyanakkor viszont azt is magával vonja, hogy, ha önön azt veszi észre kedvese, hogy folyamatosan leterhelt, nyugtalan, s alig lehet önhöz szólni, akkor bizony ő is elkedvetlenedik, lehangoltabbá, esetleg ingerültebbé válik az immáron közös gondoktól, s esze ágában sem lesz az esti romantikázáson monfordírozni.

Ha tehát a cél a felhőtlen szerelmes éjszakák megélése, semmiképp se terhelje párját a gondjaival, s, csak egy-egy kritikus napon fordítsa estéjüket lelkizős beszélgetésbe, amúgy pedig más alkalmakkor inkább szeretkezzenek egy jót a szavak helyett. Ha már minden oly rosszul alakul mostanában önök körül, legalább az egyetlen olyan dolgot ne hagyják, hogy megmérgezze a problémaáradat, ami a legcsodálatosabb életükben, azaz szerelmüket!