hirdetés

Rák - szeptember havi horoszkóp


A Rák a szeptember folyamán, a munkahelyén alapvetően jól teljesít, ám időnként rendkívüli fáradság, kimerültség gyötörheti. Ami a magánéletét illeti, ha nem figyel oda, könnyen előfordulhat, hogy igazságtalanul veri el a port kedvesén, aminek nem lesz igazán pozitív kimenetele a kapcsolatukra nézve.

Bár a munkáját illetően nagy lendülettel vágja bele magát a mindennapokba, s így a rá bízott feladatokkal is jól halad, ám eme nem kis teljesítmény olykor-olykor annyira leszívhatja energiáit, hogy hulla fáradtan és ingerlékenyen eshet haza. Ilyenkor, ha nem ügyel arra, hogy a küszöbön kívül hagyja a nap folyamán felhalmozódott nyomást, akkor azt másokon levezetve, könnyen megbánthat olyanok is, akik közel állnak önhöz, így akár kész rémálommá is válhatnak napjai. Érdemes tehát tudatosan törekednie arra, hogy kellő mértékben szétválassza az otthont a munkától, akkor nem lehet baj! Egészségét illetően légúti problémák gyötörhetik, melyekkel, ha tartóssá és zavaróvá válnának, alkalmasint ildomos lehet orvoshoz fordulnia. Érdemes lenne továbbá különféle gyógyteákat is rendszeresen fogyasztania eme szeles, őszi hónap folyamán, ha más nem, hát azért, mert egy kellemes, forró kamillatea elszürcsölgetése a kanapén, egy nehéz nap után, hihetetlenül jót tehet nem csak a megfáradt testnek, de bizony a léleknek is!

hirdetés

Szerelem

A párkapcsolatban élő Rák szerelmi budoárjába könnyen nyugtalanság költözhet, ha nem ügyel arra, hogy az egy-egy nehéz nap után benne felhalmozódott feszültséget máshol, s ne kedvesén vezesse le. Különösen, hogy ez nem csak estéiket befolyásolhatja negatívan, de most akár meg is ronthatja a kapcsolatukat, amellett, hogy ráadásul még igazságtalan is! Megelőző intézkedés gyanánt tehát, ha érzi, hogy ingerült és fáradt, akkor a hazaút során érdemes mély lélegzetek közepette kicsit tudatosan kitisztítani gondolatait, s áthangolódnia az alapvetően szeretetteljes otthoni hangulatra, elejét véve ezzel a komolyabb bajoknak.

A jelenleg egyedülálló Rák szintúgy igencsak megterhelő napjai következtében nem igazán lesz a szabadidejében alkalmas egy új, épkézláb kapcsolat kiépítésén dolgozni, ezért könnyen, „házinyúlra” kezdhet el vadászni, ami elsőre igen kézenfekvőnek tűnhet, ám vigyázat! Ami, ha jól sülne el, kész főnyeremény lehet, az kudarc esetén egyenlő a rémálommal, hiszen könnyen megeshet, hogy még sokáig kényszerülhet egy erdőben élni azzal a bizonyos nyúllal, szóval csak óvatosan azzal a puskával!

A Rák szeptemberi magánéletéről bővebben itt: Rák szeptember havi szerelmi horoszkóp