Oroszlán - szeptember havi horoszkóp


Az Oroszlán szeptembere kissé zsúfoltan alakul, ami jórészt a nyári hónapok során fokozatosan el-elmaradozott, s így egyre csak felhalmozódó feladatok jelentette plusz munkák által magyarázható. A magánéletét tekintve pedig az okozhat álmatlan éjszakákat, hogy nem lesz képes mindig száz százalékot nyújtani minden területen, s most a kapcsolat húzhatja a rövidebbet etekintetben a munkával szemben, ami nem biztos, hogy a legjobb választás...

Köztudottan, az Oroszlán hatalmas energiákat képes mozgósítani, és így hihetetlen teljesítményekre hivatott, ugyanakkor azt már kevesebben sejtik, hogy attól még ő is ember, s, hogy ahhoz, hogy ilyen erőket legyen képes mozgósítani, az, az életének más területeitől bizony elvonásokat igényelhet, hiszen az energiája senkinek sem végtelen. A legjobb tehát, amit most tehet, hogy, minden buzgalma és elhivatottsága ellenére, megpróbálja valahogy úgy beosztani idejét és erejét, hogy legalább annyit tudjon ezekből szánni élete más területeire is, hogy azok ne sérüljenek. Ez értelemszerűen egy szigorú terv felállítását teheti szükségszerűvé, amit most nem szabad elrugaszkodottan megkonstruálnia. Legyen reális! Új feladatok vállalásáról pedig most végkép szó sem lehet, ha nem akarja, hogy hamarosan összedőljön a kártyavár! Legyen türelemmel, eljön még az idő, amikor szabadon szárnyalhat, nem is kell sokat várnia rá. Egészségi állapota egészen jó lehet a hónap folyamán, érdemes azonban kicsit jobban odafigyelnie az alvásra, mert a tartós kimerültség nagyon megviselheti a szervezetet. Ha szükséges, akár már késő délután is redőny le és irány az ágy!

hirdetés

Szerelem

A tartós párkapcsolatban élő Oroszlán a hónap folyamán kisebb-nagyobb vitákba keveredhet párjával, melyek végkimenetele nagyban függhet attól, mennyire is képes belátni, ön sem tökéletes. Ha pedig egy kicsit is azt érzékeli, hogy kezdenek elharapózni a dolgok a családi fészekben, álljon le azonnal minden más irányú tevékenységével és rögvest szorgalmazza a dolgok őszinte átbeszélését, megelőzve ezzel, hogy szép lassan széthulljon minden a hátországban, amíg ön a csatatéren heroikus küzdelmeket folytat, hisz minden sikeres ember mellett a háttérben áll egy olyan hű szövetséges, aki tűzön-vízen át támogatja, s ő mindennél többet ér!

A jelenleg pár nélkül élő Oroszlán valamelyest szerencsésebb helyzetben van most, mint az erejüket megosztani kénytelen páros társai, azonban ez az előny csak látszólagos, hiszen, bár szabadabban gazdálkodhat idejével, mégis, egyedül megbirkózni mindennel talán nehezebb, mint, ha valaki várja otthon az embert, aki támogató szavaival képes újra meg újra felvérzeni a holnapra. Ez most nagyon hiányozhat ön mellől, de sebaj! Pont ettől hajtva kaphat új erőre a párkeresés tekintetében is, s lehet, hogy eme indíttatásnak köszönhetően, a hónap végére már együtt valakivel nézhetnek szembe az eljövendővel. Csak higgyen benne és ilyen sűrű elfoglaltságok közepette is sikerülhet!

Az Oroszlán szeptemberi magánéletéről bővebben itt: Oroszlán szeptember havi szerelmi horoszkóp