Szűz - szeptember havi horoszkóp


A Szűz a munkában sokat haladhat a szeptember során, ugyanakkor a meglehetősen sok "kötelező kör" miatt kissé bele is fásulhat a hétköznapokba. Szexuális élete, viszonylagos kiegyensúlyozottsága ellenére kissé kielégítetlen maradhat, ám ez mindkettejük közös hozzáállásának a végeredménye, s nem okoz majd nagyobb bonyodalmakat.

A Szűz azon kevés jegy közé tartozik, akik kiválóan tudják menedzselni idejüket, azonban kitartásuk, a kényelem iránti szenvedélyes vonzalmuk miatt, gyakorta boríthatja terveiket. Érdemes tehát meglovagolnia a nap elején jelentkező, kezdeti lelkesedését és minél előbb lezavarni a leglényegesebb aktuális tennivalóit, mert lehet, hogy a délután folyamán már jelentősen lelassul, s figyelmetlenségéből fakadóan, gyakrabban is hibázik, ami kedvét szegheti a maradék feladatok elvégzésétől, melyek így már halaszthatóak is akár, nem okozva komolyabb fennakadást. Ami az egészségét illeti, a változatosabb mozgásformák alkalmazása és a fokozott folyadék és gyümölcsbevitel lehet a kulcsszó, amivel megelőzheti tunyulását. Alkalmasint, az enyhébb, de még nem hideg, tehát mondhatni ideális időjárásra való tekintettel, a legjobb egy legalább hetente beiktatott kirándulás lenne kedvesével, szeretteivel a közeli erdőben! Annál is inkább, mivel a természet közelsége és változatos geológiai formái nem csak a testet edzik, hanem a lélekre is igen megnyugtatóan hatnak, különösen, ha életformája alapvetően városi környezethez köti. Hátizsákot fel, némi uzsi és indulás! Érezzék jól magukat!

hirdetés

Szerelem

A párban élő Szűz magánélete kifejezetten meghitt körülmények között és szeretetteljesen telik az elkövetkezendő hetekben. A képbe csupán az zavarhat be egy kicsit, hogy minden idealitás ellenére is könnyen úgy érezheti valamiért, hogy valahogy mégsem lehet teljesen elégedett, különösen a szexualitás tekintetében, mely jelenségnek nem feltétlenül párja az oka. Talán arról lehet inkább szó, hogy sűrű hétköznapjaik közepette néha nincs elég affinitásuk kellőképpen egymásra hangolódni. Mindez azonban nem okozhat nagyobb feszültségeket, s minden kétséget kizáróan kárpótolva érezhetik majd maguk mindezért egy-egy olyan, mégis jól sikerült, szerelmes éjszaka által, amikor hirtelen minden összejön, s szédítő, fülledt erotikában gazdag pillanatok közepette teljesülhetnek be vágyaik!

A jelenleg pár nélkül élő Szűz bokros teendői közepett csak ritkán tudhat ellazulni annyira, hogy figyelme a párkeresés irányába terelődjön, így azt gondolná az ember, hogy a szeptember ennek folytán nem ígérkezik éppenséggel termékeny hónapnak e téren, de nagy tévedés! Most nagy eséllyel, akár szó szerint összekoccanhat a feje egy olyan "elvetemült" valakivel, aki egészen elképesztő rokonszenvet lesz képes kiváltani önből, s ennek megfelelően, már szinte az elejétől fogva kerülgetni fogják egymást! Érdemes azonban minél előbb sort keríteni arra az újabb "véletlen összekoccanásra" mielőtt elmúlna a kezdeti varázs. Most minél előbb sor kerül arra a bizonyos első randira, annál jobb!

A Szűz szeptemberi magánéletéről bővebben itt: Szűz szeptember havi szerelmi horoszkóp