Kos - szeptember havi horoszkóp


A Kos számára a szeptember tartogathat egy-két kellemetlen pillanatot, legalább is szakmai téren, míg a szerelemben a fásultság elleni fellépésnek jöhet el az ideje, így izgalmas utak elé nézhetnek párjukkal, ha aktívan tesznek a pozitív változások bekövetkezéséért.

A Kos munkahelyén valaki a hónap során babérjaira, sőt, akár egyenesen pozíciójára törhet, amit, jogosan, nehezen tolerálhat, s ez a feszült légkör akár komolyabb konfliktusok kialakulásához is vezethet, ha nem sikerül uralkodnia kitörő, intenzív érzelmein. A forrófejűség most azonban nem lehet a legjobb út a helyzet kezelésére, mert azzal csak alapot szolgáltathat a további támadásoknak. Legyen inkább mindig kimért és diplomatikus, őrizze meg a hidegvérét, bármilyen vulgáris is a helyzet, akkor hamarabb győzelmet arathat riválisa felett, s végül még az is megeshet, hogy ellenlábasát el is marasztalják majd a kollégáihoz való méltatlan hozzáállásáért. Gondoljon arra, hogy ön helyzeti előnyben van-e téren, hiszen végül is eredetileg öné a pozíció! Ami az egészségét illeti, ott kisebb, apróbb-cseprőbb megbetegedésekkel lehet maximum számolnia, melyek eredete inkább mostanában kissé eleresztett életviteléből fakadhat, amin nem lesz nehéz változtatni. A legjobb, ha odafigyel étkezési szokásaira, mert főként emésztőrendszere sínylődhette meg a nyári kiruccanásokat, s most ez kezdhet önön kiütközni.

hirdetés

Szerelem

A tartós párkapcsolatban élő Kos általában igen mélyen képes érezni, így magánélete is igen aktív, amelynek köszönhetően ritkán nevezhető kapcsolata ellaposodónak, most azonban mégis kissé annak érezheti a mindennapokat. Nem érdemes azonban ennek nagyobb feneket kerekítenie, mint amekkora az ügy, ugyanakkor tenni azért, hogy ez az állapot ne állandósuljon, szinte kötelező! Ez persze a Kosnak nem okozhat gondot, hisz, ha valakit, hát őt élénk fantáziával áldotta meg az ég, különösen, ha szexről, szerelemről van szó! A hónap során a szokásosnál is gyakrabban dobja be magát, s garantáltan meglesz az izgalom!

A jelenleg szingli életmódot folytató Kos meglehetősen hajlamos lehet túlságosan is karrierjére, aktuális teendőinek elvégzésére koncentrálni, ami könnyen azt eredményezheti, hogy még az olyan egyértelmű helyzetek is elkerülhetik a figyelmét, amelyekre máskor szinte azonnal ugrani szokott. Mindenképpen próbáljon meg hát ügyelni arra, hogy ne ássa bele magát a napi kötelezőkbe a kelleténél jobban, s, nyissa tágra szemét, mert lehet, hogy most egy igazi gyémántra lelhet a kőrakás közepén, még, ha csiszolatlan is!

A Kos szeptemberi magánéletéről bővebben itt: Kos szeptember havi szerelmi horoszkóp