Mérleg - szeptember havi horoszkóp


A Mérleg a szeptember folyamán kissé kezdi unalmasnak, monotonnak érezni mindennapjait, ami meglehetősen depresszív hatással lehet rá. Eme pesszimista, "sárba ragadt" hangulata, szerelmi kapcsolatára is kihatással lehet és nem feltétlenül jó értelemben, mivel kedvese könnyen elhidegülhet látszólagos nihilista hozzáállása miatt.

A Mérleg a munkája során számos olyan rutinnal találkozhat, amik, a pörgős tempó és az eredmények ellenére is egyszerűen kiboríthatják. Mindez arra ösztönözheti, hogy kilépve komfortzónájából, újabb távlatokba kezdjen el gondolkodni, ám egyelőre, mivel még bizonyos tényezők erősen korlátozhatják mozgásterét, nem mutatkoznak jelentős változások életében, ami csak tovább rombolhatja önképét. Bármilyen nehéz is, próbálja meg összeszedni magát, s kibírni, amit még ki kell ahhoz, hogy hamarosan véglegesen továbbléphessen! Az egészségét illetően is jót tenne most, ha nem hagyná érzelmi kötődéseit meglazulni, mert ez esetben egy olyan valamit is könnyen elveszíthet a hónap során, amit talán sohasem lesz képes pótolni többé, s ezt nem hagyhatja! Most nem a lelkileg való teljes összeomlásnak van itt az ideje, kedves Mérleg, hanem erejének és vasakaratának a harcba hívásának!

hirdetés

Szerelem

A jelenleg párban élő Mérleg kedvesével való viszonyát jelentős mértékben befolyásolhatja lelki állapota, ami, hirtelen hangulatingadozásain és egyre gyakoribbá váló sértődésein keresztül nem ígér sok jót. A legjobb most az lenne, ha inkább támaszkodni próbálna párja támogatására, s elfogadná segítségét, mintsem provokációnak és macerálásnak ítélné önhöz idézett szavait, problémáira irányuló kérdéseit. Legyen kicsit nyitottabb, tárja ki szívét, s, ha így tesz, olyan erők felszabadulását teszi lehetővé magában kedvese által, amik egy csapásra elűzik démonjait. Inkább ma egy szerelmes éjszaka, még, ha nem is minden tökéletes, mint holnap egy kihűlt ágy! Szeressen, s hagyja, hogy szeressék, az minden sebet begyógyít!

A szeptembert pár nélkül kezdő Mérleg szintén nem érezheti magát toppon, mind intenzívebbé váló hangulatkitörései miatt, ráadásul, erre még némi elszigeteltség érzés is rárakódhat esetében. Nem szabad azonban hagynia, hogy telesen magába forduljon, s elzárkózzon a világ dolgaitól! Módszeresen ragadjon meg minden olyan alkalmat, amikor, kitörve a hétköznapok monotonitásából, szórakozhat egy kicsit, még, ha nincs is hozzá semmi kedve sem! Egy-egy ilyen, szocializációt célzó alkalom most tartogathat kellemes meglepetéseket, melyek a leg váratlanabb pillanatokban és módon léphetnek be életébe. Ehhez azonban a szó szoros értelmében a sűrűjében kell lennie!

A Mérleg szeptemberi magánéletéről bővebben itt: Mérleg szeptember havi szerelmi horoszkóp