Skorpió - szeptember havi horoszkóp


A Skorpiónak a szeptember meglehetősen jónak ígérkezik! Munkáival jól halad, sőt, egy két változtatást, fejlesztést is sikerülhet megindítani e téren, amik hosszútávon eredményesnek bizonyulnak. Magánélete is kiegyensúlyozottnak és eseménydúsnak ígérkezik, tele fantáziadús "újdonságokkal", így igazán elemében érezheti magát!

A munkamorál mindig is meghatározó tényező a sikerhez vezető úton, melyen ön most valósággal végigmasíroz! A szeptemberi, megszelídült időjárás és hangulatos fényviszonyok ugyanis minden pillanatban képesek lesznek megalapozni jókedvét, amit most szinte semmi sem képes letörni. Ehhez párosul még, hogy, mivel a szeptembert mindig is nagy tervekkel és lelkesedéssel kezdi a Skorpió, s ráadásul, most még ezek megvalósításához az univerzum is pluszenergiákat szolgáltat neki, szinte nem lesz, amivel ne tudna megbirkózni a hónap során. Az egyetlen, amire azért érdemes lehet odafigyelnie, hogy ne bízza el magát túlságosan a legnagyobb sikermámor közepette sem, mert akkor könnyen olyan emberré válhat, akiket mindig is mélységesen megvetett! Maradjon inkább az, aki mindig is volt, egy vidám, élethabzsoló, örök optimista, akinek barátai, szerettei, no és persze a szerelem a legfontosabb az életében! Aki pedig rossz szemmel nézi könnyed sikereit, az pukkadjon meg, ügyet se vessen rá. Egy kirándulás egy hegyes völgyes vidéken megkoronázhatja ezt a már-már tökéletes hónapot, s a teste is értékelni fogja az alapos átmozgatást!

Szerelem

A párban élő Skorpió valósággal brillírozhat a hónap során, ha kellő figyelemmel viseltetik párja dolgai iránt, ugyanis akkor arathatja most a legnagyobb sikereket az ágyban, ha eltalálja a legmegfelelőbb pillanatokat, s az ezekhez párosuló, párja aktuális vágyait, hisz, ha valaki, hát a Skorpió tudja, hogy nincs is annál elégedettebb, idillibb pillanat, mint amikor egy minden szempontból kielégült kedves mellett térhet az ember oly édes álomra...

A jelenleg párkapcsolaton kívül élő Skorpióból csak úgy sugárzik az életenergia és a szexualitás, ezt pedig környeztében szinte senki nem hagyhatja figyelmen kívül. Ez által a szeptember szinte a legideálisabb időszak arra az egész év során, hogy megtalálja azt a valakit, aki tartósan képes lehet lekötni figyelmét, kielégíteni elvárásait, vágyait! Nem érdemes azonban elkapkodnia semmit, legalábbis addig, amíg meg nem pillantja húsvér mivoltában azt a bizonyos nagy Ő-t, akinek eddig "tartogatta" magát!

A Skorpió szeptemberi magánéletéről bővebben itt: Skorpió szeptember havi szerelmi horoszkóp