Vízöntő - október havi horoszkóp


E jegy szülötteinek az október hónap kevésbé ígérkezik kiegyensúlyozottnak, mint a korábbiak, különösen a kapcsolatok terén, legyen szó munkáról, családról, vagy éppen szerelemről.

Míg a munkájával jól boldogul, addig bizonyos munkatársaival szemben türelmetlenebbé, lobbanékonyabbá válhat, annál is inkább, mivel a változékony, őszi időjárás miatt a szokásosnál gyakrabban gyötörheti fejfájás, vagy álmatlanság. Ha októberi parázs természete miatt akaratlanul bántana meg valakit, ne habozzon elnézést kérni az illetőtől, ha viszont úgy ítéli meg, hogy igaza volt, ne rágódjon sokat az eseményeket, s bátran vállalja az elhangzottakat. A vízöntő egészségére e hónapban úgy vigyázhat a legjobban, ha nem hagyja eluralkodni magán az őszi fáradságot, s igyekszik minél aktívabb maradni, sportolni, mozogni minél többet.

Szerelem

Ha párkapcsolatban él, izgalmas, bensőséges és szexben bővelkedő, ágyban töltött őszi éjszakákra számíthat, amennyiben sikerül párjával összeegyeztetnie az időjárással karöltve ingadozó hangulatváltozásait. Bárhogy is alakuljon, az október többnyire nyugalmasan, kiegyensúlyozottan telik-e téren, nem lehet nagyobb veszekedésekre számítani, ha csak nem viselkedik túl nyűgösen.

Ha szingli Vízöntőként éli életét, s éppen nyitott korszakát éli, a csillagok állása októberre egy rendkívül izgalmas szerelmet helyez kilátásba, így, főként a hónap második felében, könnyen kezdetét veheti egy olyan váratlan kapcsolat, melyről még csak nem is álmodott!

A Vízöntő októberi magánéletéről bővebben itt: Vízöntő október havi szerelmi horoszkóp