Halak - október havi horoszkóp


A napsütést, s a nyugodt, nyári estéket kedvelő Halakra nincsenek túl jó hatással a hűvösebb nappalok és az egyre inkább hosszabbodó éjszakák. A munka fárasztóbbnak, az idő nyomasztóbbnak, a szerelem pedig unalmasabbnak tűnhet, persze azért sokat tehet mindez ellen!

Az október egy tipikusan olyan hónap a Halak számára, melyet szíve szerint inkább bevackolódva, édes semmittevésbe vészelne át. Próbálja meg azonban kedvetlenségét leküzdeni, s inkább összeszedetten, jobban odakoncentrálni mind munkájára, mind pedig szeretteire, hogy figyelmének lekötésével is gyorsabban teljenek ezek a változékony időjárású őszi napok. Természetesen azért néha nyugodt szívvel engedjen teret fáradalmainak, s igyekezzen hetente legalább egy nap alaposan kipihenni magát, hogy feltöltődhessen kicsit.

Szerelem

Amennyiben párkapcsolatban él, nem igazán számíthat sok jóra októberben, kapcsolata kissé laposnak, párja pedig unalmasnak tűnhet, ám nem érdemes hinnie a látszatnak! Ha bensőségesebb, izgatóbb dolgokra vágyik, rázza meg magát, vegyen egy forró fürdőt és gyújtson hangulatgyertyát, megteremtve ezzel a hangulatot és légkört egy kellemes estéhez párjával. Higgye el, mindez megéri majd a fáradságot!

Ha jelenleg egyedülálló, remek időszak ígérkezik, különösen október első harmadában, arra, hogy kicsit rendezze sorait, összeszedje gondolatait, s új lendületet vegyen magánéletében. Ha már van kiszemeltje, bátran menjen bele egy kis flörtbe, ha nincs, hát vegye kezébe a dolgokat, s tegyen arról, hogy legyen!

A Halak októberi magánéletéről bővebben itt: Halak október havi szerelmi horoszkóp