Nyilas - október havi horoszkóp


A Nyilasok számára az október nem éppen egy kellemes hónap, ugyan is amellett, hogy szüntelenül úgy érzik, kicsúszik a kezükből az irányítás, még némi egészségügyi problémákkal is számolhatnak.

A munka igencsak fárasztónak és nyögve nyelősnek bizonyul októberben, s ez sajnos majdnem egész hónapon át kitarthat, s csak az utolsó napokban lehet enyhüléssel számolni. A kimerült, nyúzott állapot a családi és baráti kapcsolatokra is rányomhatja bélyegét, így érdemes egy pár nap szabadságot kivenni, s szűk körben elutazni valahová pihenni egy kicsit, mert ez minden tekintetben aranyat érhet! Ezen kívül a legtöbbet talán a kiváló humorérzék és az önirónia segíthet, melyekből szerencsére bőven adatott a Nyilasoknak.

hirdetés

Szerelem

Amennyiben párkapcsolatban él a Nyilas, a szerelemben furcsa mód éppen az ellenkezője történik, mint más egyéb területeken, azaz rendkívül harmonikus és vad éjszakákra számíthat párjával! Remekül működik a kémia partnerével, talán jobban, mint eddig bármikor, s ezt lesz is mód kihasználni.

Szingliként pedig nem egyéb várhat a Nyilasra, mint, hogy októberben nagy eséllyel léphet be végre életében az a bizonyos, mindent elsöprő, csupa-csupa nagy betűs SZERELEM! Már csak az a kérdés, hogy észreveszi e!

A Nyilas októberi magánéletéről bővebben itt: Nyilas október havi szerelmi horoszkóp