Nyilas - október havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingliként élő Nyilasra októberben nagy valószínűséggel végre rámosolyoghat majd a szerencse. A kisugárzása ebben a hónapban igazán a toppon lesz, gyakran lehet majd figyelmes rá, hogy az emberek csak úgy megfordulnak Ön után az utcán, vagy egy-egy beszélgetés alkalmával neheze szabadulnak a személyes varázsa alól. Érzelmi síkon tovább színezheti a dolgokat, hogy ebben a hónapban gyakran kerülhet majd elmélázó, vidám nosztalgikus hangulatba, de ez szerencsére nem fogja negatívan befolyásolni az élete más területeit. És, ami a hab a tortán, hogy októberben nagy eséllyel léphet be végre életébe az a bizonyos, mindent elsöprő, csupa-csupa nagy betűs SZERELEM! Ezért mindenképpen tartsa nyitva a szemét, hiszen már csak az a kérdés, hogy észreveszi-e! Ha egy korábbi csalódás vagy reménytelen szerelem nyomja a szívét, akkor most nagy eséllyel kikerülhet ennek a csapdájából is, és teljes érzelmi megújulásra számíthat.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Amennyiben párkapcsolatban él a Nyilas, a szerelemben furcsa mód éppen az ellenkezője történik, mint más egyéb területeken, azaz rendkívül harmonikus és vad éjszakákra számíthat párjával! Akár még meglepetések is érhetik a testi szerelem terén, előfordulhat, hogy a párja meglepő újításokat vet majd fel az ágyban! Remekül működik a kémia partnerével, talán jobban, mint eddig bármikor, s így ezt lesz is mód kihasználni.

Ha éppen nem esik odakint, használják ki a gyönyörű őszi természet adta kirándulási lehetőségeket is, és tegyenek romantikus sétákat a legkülönbözőbb színekbe öltözött természetben – ideális időszak a párjával való nagy beszélgetésekre is, ami jó esetben még tovább erősítheti a kapcsolatukat, vagy megoldást kínálhat az eddig esetleg elnyomott problémákra.