Skorpió - október havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A szingli Skorpiókat kisebb-nagyobb próbatételek elé állíthatja ez a hónap. Könnyen előfordulhat, hogy kiszemeltje körül feltűnik egy kellemetlenkedő vetélytárs, akivel könnyen meggyűlhet a baja. Ebben az esetben inkább higgadtan intézze ügyes-bajos dolgait, mindent csak szépen és elegánsan, nehogy rossz képet alakítson ki a kiszemelt párjában. Az Önre jellemző szenvedélyt, tüzes tekintetet inkább arra használja, hogy azzal csavarja el lehetséges partnere fejét, látszólag ügyet sem vetve ellenlábasára, így biztosabban célt fog érni! Esetleg hívja el egy közös őszi sétára, vagy ha az idő ezt nem engedi, üljenek be valahová, esetleg csábítsa el egy közös filmnézésre, főzzön neki vacsorát – az ilyesmit mindenki nagyra értékeli. Amennyiben kellőképpen odafigyel ezekre a dolgokra, és okosan hozza meg a döntéseit, a befektetett idő és energia ebben a hónapban nagy eséllyel meghozhatja a gyümölcsét.

Párkapcsolatban élőknek:

Amennyiben Ön párkapcsolatban élő Skorpió, elég pörgős időszakra készülhet. Különösen a hónap elején kedvező hatásokra, élvezetes éjszakákra és párja elismerésére számíthat. Azonban ne kényelmesedjen el, igyekezzen odafigyelni ezen túl is párja igényeire, a kedvében járni. Ez egy kiváló időszak lehet a felszín alatt lappangó vitás kérdések megbeszélésére, békés és közös egyetértéssel történő megoldására.

Azonban érdemes nyitva tartania szemét, hiszen az ördög sohasem alszik; megeshet, hogy felbukkan egy rivális, kinek esetében igencsak oka lehet féltékenységre. Bár a Skorpióra jellemző heves vérmérséklete más irányba vezetné, azonban mégis inkább intézze finoman és diplomatikusan az ügyet, kerülje a teátrális jeleneteket, mert azzal csak árthat kapcsolatának. Többet segít, ha megingathatatlan magabiztosságot, gondoskodást és odafigyelést sugároz magából a párja felé.