Oroszlán - október havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedül élő Oroszlánok októberben bizony jó eséllyel számíthatnak randevúra; ennek során a legtöbbet az fog nyomni a latban, hogy vajon mennyire sikerül őszinteségükkel és nyílt hozzáállásukkal elkápráztatni a szerencsés kiszemeltet. Mindazonáltal ne vegye el a kedvét, ha nem jön össze rögtön az első próbálkozás; pont ezért érdemesebb inkább lazán kezelnie ezeket a dolgokat, és nem katasztrófaként megélni, ha nem alakul minden azonnal az elvárásainak megfelelően. Ne feledje, most a hangsúly a kitartáson kell, hogy legyen; a megfelelő mennyiségű ráfordított idő és energia előbb-utóbb úgyis meghozza (vagy akár azt is mondhatnánk, bevonzza) a gyümölcsét. Ha odakint – ahogy ez októberben sajnos gyakran megesik – elered a hideg őszi eső, bátran keressen fel egy-két beülős helyet, hiszen ki tudja, kivel hozza ott össze a Sors? Ha végül pedig a randevúra kerül a sor, ne feledje, nem rohannak sehová – ha túl hamar a másik elé tárja az érzelmeit, azzal akár el is riaszthatja a másikat. Csak mindent a maga idejében.

Párkapcsolatban élőknek:

A szerelemben élő Oroszlánok számára ez a hónap akár igazi hullámvasút is lehet. A legnagyobb kihívást a hónap folyamán a párjukra való, kellő mennyiségű odafigyelés fogja jelenteni. Kedvesük gyakran úgy érezheti ugyanis, hogy a királyi jegy szülötte elhanyagolja, s ez bizony könnyen konfliktusokhoz és parázs vitákhoz vezethet. Jobb, ha minél előbb belátják, hogy mindezt közösen kell megoldaniuk.

Nem árt, ha bokrosodó teendői mellett most szán némi extra időt a párjára, esetleg próbálja meg jobban bevonni a saját dolgaiba is, hiszen így a szíve választottja sem érzi elhanyagolva magát, és ki tudja - lehet, hogy pont neki fog egy-két mentő ötlet az eszébe jutni. Ha végül sikerül ezt a kisebb krízist kezelni, egy-két este igazán nagyszerűre sikeredhet, és újra felfedezhetik, hogy együtt csodákat érhetnek el! Az már más téma, hogy ebben a hónapban sok új emberrel ismerkedhet meg, ezzel kapcsolatban pedig jobb, ha vigyáz, nehogy valaki hirtelen elcsavarja a fejét - ugyanis nem biztos, hogy ezzel hosszú távon jó lóra tenne...