Rák - október havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingliként élő Rák életébe októberben egy viszonylagos nyugalom állhat be a szerelem terén, ami alatt, bár megismerkedhet néhány új, lehetséges partnerrel, sőt, akár egy kapcsolat érdemi megalapozására is adódhat majd lehetőség, mégis inkább a lelki, érzelmi regenerálódás kaphat főszerepet. Erre talán most szüksége is van, hiszen nem lehet mindig csak a szerelmet hajszolni, s újra, meg újra elesni, különösebb sérülés nélkül, utóvégre az eredménytelenség mindig is érzelmi sérülésekkel jár, még, ha csak átmeneti jelleggel is. Itt van tehát az ideje, hogy rendezze végre sorait, valamint, hogy akár komolyabb mértékben is górcső alá vegye, ha kell, mit is várna el szerelmétől, azaz, hogy milyen társ mellet is tudná elképzelni az egész hátralévő életét. Ha sikerül magában kialakítani és megerősíteni erről egy reális képet, már félig nyert ügye van!

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Rák októberben hiányolhat valamit magánéletéből, változtatni akar, ám meglehet, maga sem tudná tényszerűen megfogalmazni, miről is van szó. Ha vannak apróbb problémák, súrlódások kettejük között, mindenképpen egy kiadós beszélgetés keretein belül igyekezzenek azt rendezni párjával, kedves Rák, de semmiképpen se intoleranciával, vagy a másik érveinek meghallgatását nélkülözve, egy mozdulattal lesöpörve az asztalról a problémát.

Ha a konszenzusra törekszenek, meglátják, hamar el is érik azt, s visszatérve a régi kerékvágásba, felhőtlenül élvezhetik újra együtt a hangulatos, őszi estéket...