Halak - október havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Amennyiben jelenleg egyedülálló, kedves Halak, az október, különösen az első harmada, igencsak jó irányú változásokat ígér szerelemi téren! Ehhez azonban az szükségeltetik, hogy végre egyszer, s mindenkorra lezárja a múltat, rendezze sorait és újult lendülettel, hittel és reménnyel vágjon bele az eljövendőbe. Ha esetleg van már valaki, akivel alakul önök között a dolog, most nagy esély van bimbózó szerelmük, testi és lelki kiteljesedésére, ha azonban még nem nyerte el tetszését senki mostanában, akkor itt az ideje, hogy felhagyjon az önsajnálattal és begubózással, s hagyja újra elszabadulni kíváncsi és vágyakozó énjét. Menjen elébe a dolgoknak, járjon el szórakozni, s, ha éppen arra vágyik, hogy legyen ön mellett valaki, hát tegyen meg mindent azért, hogy ez most mielőbb meg is valósuljon, kerül, amibe kerül. Bíztassa, hogy most az univerzum is teljes vállszélességig ön mellett áll ebben e projektben, így nem veszíthet, még, ha nem is alakul minden elsőre tökéletesen! A kudarc csak akkor borítékolható, ha az ember nem tesz semmit, hogy jobb legyen...

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós szerelemi kapcsolatban élő Halak kissé ellaposodónak, majdnem hogy unalmasnak és kiégettnek érezheti kapcsolatát, ám ne higgyen a látszatnak, ugyanis mindez csak abból fakadhat, hogy mostanában kissé túl elfoglaltak mindketten, így az igazat megvallva, nem fordít egyikük sem kellő időt és energiát arra, hogy estéik meghittek és harmonikusak legyenek. Kedves Halak, mint köztudott, a hibák kiküszöbölésére a legjobb módszer, ha az ember a felismerést követően cselekszik is, hogy jobb legyen, így, ha kedvese valamiért nem lép, akkor bizony tegye meg ön az első lépéseket, ahelyett, hogy csak panaszkodna, vagy éppen párját hibáztatná.

Intézze úgy például, hogy ön érjen olykor előbb haza kedvesénél, s, lepje meg egy hangulatos, meleg otthonnal, ahol gyertyafényes vacsora várja már, mire hazaér, no és persze ön, jóformán egy falatka semmiben... Ez garantáltan felmelegíti majd a dolgokat meglátja, rögtön eloszlatva minden kétséget afelől, hogy kedvese ráunt volna önre, kapcsolatukra! Élvezzék az életet!