Ikrek - október havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli életmódot folytató, ugyanakkor kifejezetten kalandorlélek Ikrek számára igazán áldásos időszak lehet az október, különösen, ha kicsit levetkőzi gátlásait, teljes mértékben zöld utat adva vágyainak! Partner most minden bizonnyal akad bőven, csak győzzön válogatni, s a kérdés már csak az, hogy most valóban erre van-e szüksége? Ha a válasz igen, akkor vesse bele magát a kalandokba és élvezze az életet. Amitől most még izgalmasabb lehet az egész, az, az, hogy eme hónap során könnyen belefuthat egy olyas valakibe is, akivel igazán lesz alkalma kiélni a legtitkosabb szexuális fantáziáit is, ráadásul mindenféle kötöttség nélkül! Amennyiben a fentiek ellenére mégis inkább tartós kapcsolatban gondolkodik, már érdemesebb egy, a puszta szexualitásnál jóval szigorúbb kritériumrendszert felállítania a lehetséges jelöltekkel szemben. A jó hír az, hogy, a több halból a tengerben, nagyobb eséllyel is akad egy igazán kapitális példány a nagylyukú hálóba is, mint pangás idején, csak aztán sikerüljön is kihúzni a nagyfogást!

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Ikrek magánélete idilli állapotba juthat a hónap során, amikoris most minden, tényleg tökéletes! Eme pillanatok minél intenzívebb megéléséhez azonban mindketten kellenek, így igyekezzen szüntelenül azon mesterkedni, hogy párja számára is minden körülmény adott legyen a boldogsághoz, hiszen egy jó szerető csakis akkor érzi igazán kielégültnek magát, ha biztos abba, hogy partnere is szintúgy felhőtlenül élvezi az együttléteket, mint ahogyan ő.

Úgy is megfogalmazhatnánk a dolgot, hogy most minél többet ad, annál többet kap vissza! Engedje hát teljesen szabadon fantáziáit és rángassa bátran bele minden őrültségbe kedvesét, amiben csak örömüket lelhetik!