Mérleg - október havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Amennyiben pillanatnyilag szingliként éli életét, akkor az október bizony komoly meglepetéseket hozhat a magánéletében, kedves Mérleg! Nem árt, ha alaposan nyitva tartja a szemét, ugyan is egy meglehetősen közeli ismerőse/barátja gyengédebb érzelmeket fűz iránta, mint ahogy képzelni, s ha sikerül kinyitni Pandora szelencéjét, elképesztő szerelem lobbanhat lángra! Persze nem árt, ha csak szépen, apránként kezdik el a közeledést egymáshoz (ami egyébként jobban meg is felel az Ön vérmérsékletének), nehogy a hirtelen előtörő szenvedélyek az ellenkező hatást érjék el, és valamelyikőjüket megtorpanásra kényszerítse.

Párkapcsolatban élőknek:

Amennyiben Ön egy párkapcsolatban élő Mérleg, meglehetősen élvezetes hónapra számíthat. Ha netán voltak is kisebb megoldatlan problémák Ön és kedves párja között, remek alkalmak kínálkoznak majd ezek megoldására és békés rendezésére. Nagy beszélgetéseket, gyönyörű közös kirándulásokat és egyéb közös programokat, sok közös nevetést hozhat ez a hónap, és a fizikai szerelem terén is újra bekövetkezhet a "nagy egymásra találás".

Azonban érdemes a külső behatásokra kiemelt figyelmet fordítani, nehogy egy nem várt harmadik személy lépjen színre a kapcsolatában, mert ez komoly problémákhoz vezethet - nem biztos, hogy az új csábítóval hosszú távon jól járna. Inkább óvja meg a kapcsolatát a semmiből felbukkanó "szerencsevadászoktól"!