Vízöntő - október havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Vízöntők szerencse hónapja lehet az október, annak is az utolsó két hete, amennyiben hagyják magukat elcsábítani, s nem acsarkodnak már az éppen alakuló kapcsolat elején a szabadságuk megőrzéséért, mert az most, higgyék el, nincs veszélyben! Gyakori hiba lehet ugyanis önnél, kedves Vízöntő, hogy néha olyannyira képes elragadtatni magát másokkal szemben, féltve önállóságát és függetlenségét, hogy azok még azelőtt megrémülnek és visszahátrálnak, mielőtt igazán megismerhetnék, és megismerhetné őket. Lágyítsa hát meg egy kicsit a szívét, legyen csendesebb, elnézőbb és befogadóbb, s akkor eme őszi hónap során egy teljesen új világ tárulhat ki ön előtt, mellyel kapcsolatban hamar rádöbbenhet, hogy mindig is erre vágyott! Egy igazán elragadó és igencsak intellektuális szerelem van ugyanis kilátásban, mely, ha ön is zöld utat ad a dolognak, s hagyja magát sodródni az eseményekkel, egyenesen és tartósan a mennyekbe repítheti!

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Vízöntő hangulatát igencsak ingadozóvá teheti a változékony őszi időjárás, melynek következtében gyakran fájhat a feje, s egyáltalán, sokkal lehangoltabb és olykor meg éppen hevesebb lehet a természete a szokásosnál, ami bizony nem kedvez szerelmi kapcsolatának, már legalábbis érzelmi téren. Ennek ellenére ugyanakkor, ha csak egy kicsit is megpróbálja kezelni a hangulatváltozásait, s nem szekírozza folyton kedvesét, akkor igazán izgalmas éjszakákra számíthat vele, s olykor, egészen extrém végletekbe is elkalandozhatnak, megütve ezzel a testi szerelem egy igen magas fokát!

Érdemes tehát önkontrollt gyakorolnia, hogy kihozza kapcsolatából a legtöbbet, hisz, valljuk be, inkább egy vad éjszaka stressz levezetőnek, mintsem állandósult veszekedések...