Bak - október havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az október a jelenleg egyedülálló Bak számára most nagy eséllyel meghozhatja a hőn áhított szerelmet és boldogságot, amennyiben érdemi időt és energiát fordít a párkeresésre, no és persze, ha hajlandó türelmes lenni kiszemeltjéhez, még akkor is, ha elsőre nem minden alakul éppen úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. A Bak ugyanis hajlamos lehet hamar nekikeseredni, s minden makacssága ellenére feladni, s inkább, kissé sértődötten félreállni, mintsem, hogy olyan szekér után fusson, amiről elsőre úgy látszik, nem akarja felvenni. Ezúttal azonban ne adja fel, mert a látszat szerencsére csal, kedves Bak! Legyen hát megértő és próbálja meg ugyanolyan lassan és módszeresen, lépésről-lépésre meghódítani remélhető kedvesét, mint amilyen lassan oldódik fel ön is, s tárja ki szívét más előtt. Talán éppen a hasonszőrűtől ijedne meg? Lehet, hogy pont a közös értékrend miatt fogják majd olyan jól megérteni egymást a jövőben, ha egyszer végre beérik a gyümölcs, de ehhez mindkettejüknek, közösen kell tenniük!

Párkapcsolatban élőknek:

Az október alapvetően ideális körülményeket biztosít ahhoz, hogy, mind szexuális, mind pedig lelki téren sokat fejlődjön, alakuljon a párban élő Bak szerelmi kapcsolata. Ehhez azonban nem érheti be néhány erotikusan túlfűtött, őszi éjszakával, meg egy sétával a közeli parkban, kedves Bak! Ha igazán meg akarja élni kapcsolatát szerelmével, akkor bizony sokszor kénytelen lehet akkor is erőt venni magán, s aktívan részt venni a közös programokon, ha olyan fáradtan ér haza, hogy úgy érzi, menten összeesik.

Persze, azért néha nem muszáj erőltetni sem minden ilyen alkalommal a dolgot, mert attól csak nyűgösebbé, ingerlékenyebbé válhat, s elronthat csak még jobban mindent. A legjobb talán az lenne az október folyamán, ha igyekezne mindinkább úgy szervezni a napjait, hogy, bármennyire is fontos legyen a munkája, karrierje, azért mindig maradjon egy kis energiája és ideje az estére is, hogy használható állapotban térhessen haza és legyen ereje, ha más nem, egy kiadós beszélgetéshez, vagy egy kettesben eltöltött ebédhez, mozihoz, vagy színházhoz kedvesével. Teremtse meg az alkalmat, hogy szerethessék, s, hogy ön is viszont szeressen!