Kos - október havi horoszkóp


A Kos jegyűeknek igencsak meggyűlhet a baja a munkával és a kapcsolataikkal egyaránt októberben, amennyiben nem fogják kellően vissza temperamentumos természetüket, hiszen az ősz természeti változásokkal teli időszakában ezek különösen markánssá válhatnak náluk.

A Kosok indulatos és célra törő, alapvetően motiválóan ható természete e hónapban könnyen ellenük fordulhat. Érdemes tehát egy kicsit kevesebbet foglalkozniuk munkával, s jobban koncentrálniuk emberi kapcsolataikra, hogy az előbbiből fakadó túlterheltség ne menjen az utóbbiak rovására. Fordítson több időt és figyelmet a körülötte élőkre, szánjon néha egy kis időt egy jó beszélgetésre, hogy ne távolodjon el októberben sem szeretteitől, párjától, mert annak a későbbiekben beláthatatlan következményei lehetnek.

hirdetés

Szerelem

Ha párkapcsolatban él, s megfogadja az előbbieket, akkor rendkívül sokat fejlődhet a kapcsolatuk mind érzelmileg, mind pedig szexuális értelemben egyaránt. Ha sikerül kellőképpen, mentálisan egymásra hangolódniuk, most jelentősen mélyíthetik szerelmüket!

Amennyiben szingli Kosként éli életét, októberben sok új ismeretségre és nem várt fordulatra számíthat, azonban így az is könnyen előfordulhat, hogy a hirtelen jött bőség zavarában nem lesz képes elsőre felismerni az igaz szerelmet, legyen hát ebben a hónapban még a szokásosnál is éberebb, nehogy aztán elkerüljék egymást!

A Kos októberi magánéletéről bővebben itt: Kos október havi szerelmi horoszkóp