Mérleg - október havi horoszkóp


Az október sok feladatot, s egyben új lehetőségek tárházát nyitja meg a Mérleg előtt, azonban érdemes a jó szelet gyorsan kihasználni, különben az időhúzással sokat veszíthet!

A munka terén e hónap telis-tele lesz kihívásokkal, lehetőségekkel, melyek megoldása nem kevés energiát fog igényelni, ugyanakkor a jutalom bőséges lesz, ha sikerül érdemben helytállni. Különösen a hónap közepe táján lehetnek igencsak komoly kihívások. Az október ugyanakkor jó néhány kellemes meglepetést is tartogat a Mérlegeknek, melyek némelyike igencsak váratlan helyről érkezhet. Érdemes továbbá októberben néhány napot kitűznie, amikor barátaival kikapcsolódhat, szórakozhat kicsit, hogy ne csak hajtson, pihenjen is egy keveset, igazán jól fog esni.

hirdetés

Szerelem

Amennyiben párkapcsolatban él élvezetes hónapra számíthat a Mérleg, azonban érdemes a külső behatásokra kiemelt figyelmet fordítani, nehogy egy nem várt harmadik személy lépjen színre a kapcsolatában, mert ez komoly problémákhoz vezethet!

Ha pillanatnyilag szingliként éli a Mérleg életét, akkor is alaposan érdemes nyitva tartania a szemét, ugyan is egy meglehetősen közeli ismerőse/barátja gyengédebb érzelmeket fűz iránta, mint ahogy képzelni, s, ha sikerül kinyitni Pandora szelencéjét, elképesztő szerelem lobbanhat lángra!

A Mérleg októberi magánéletéről bővebben itt: Mérleg október havi szerelmi horoszkóp