Szűz - október havi horoszkóp


A Szűz október elején némi nyugtalanságra számíthat, mely aztán a hónap végére egyre inkább enyhülni fog.

Míg a munka csak-csak halad valamennyire, azonban egyre kevesebb energia jut rá, akárcsak más egyébre is, mely jelenség jórészt annak köszönhető, hogy a változékony őszi időjárás, valamint a dolgok időnkénti túlgondolása okozhat jó néhány álmatlan októberi éjszakát a Szüzeknek. A csillagok állása alapján ráadásul október első heteiben érhetik bizony kellemetlen meglepetések is szép számmal e jegy szülötteit. Érdemes tehát vigyázni, s nem mélyen belebonyolódni nagyobb baráti, családi beszélgetésekbe, mert az ilyen baljós körülmények között ezek is csak további félreértésekhez, kellemetlenségekhez vezethetnek.

Szerelem

Ha párkapcsolatban él a Szűz, októberben érdemes kissé átgondolni dolgait, s megpróbálnia kedvességgel és szeretettel közeledni párjához, javítani a kettejük közti kommunikációt. Ha ez sikerül, várható jó néhány gyengéd, vagy éppen vad éjszaka. Legyen azonban türelmes, s ne hagyja, hogy mások butaságai kilendítsék egyensúlyából.

Amennyiben jelenleg egyedülállóként éli életét, októberben bizony meg kell dolgozni egy kívánatos randevúért, bár ez inkább az otthonába való bezárkózás és lustaság függvényében alakul nehezen, hiszen bájos és kellemes személyiségével, ha már eljut a randiig, biztos sikerre számíthat!

A Szűz októberi magánéletéről bővebben itt: Szűz október havi szerelmi horoszkóp