Bak - október havi horoszkóp


A Bak életében az október hónap igencsak a munkáról szól, ugyanakkor egészségileg, sőt, magánéletében is komoly megpróbáltatásokkal kell szembe néznie, ha nem figyel eléggé oda magára.

Munkahelyén nem mindig sikerül tartania a tempót, mert alapossága, precízsége nem engedi, hogy félmunkákat adjon ki a kezéből, így egy kissé túlterheltnek érezheti időnként magát. Annál is inkább erősödik ez az érzés a Bak jegyűeknél, mivel meglehetősen érzékenyen reagálnak az őszi, változékony időjárásra, így könnyen ledöntheti őket a lábukról egy vírus, vagy más egyéb kellemetlen betegség. Érdemes tehát októberben a szokásosnál is egy kicsit több gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani, hogy szervezete könnyebben megbirkózzon a változásokkal.

hirdetés

Szerelem

Ha párkapcsolatban él, amellett, hogy számíthat néhány összebújós, erotikában gazdag őszi estére, temperamentumos természete és gyakori kimerültségérzete miatt nem lesznek ritkák októberben (különösen az első két hetében) a nagyobb összeveszések, konfliktusok sem. Legyen türelmes és egy kicsit engedékenyebb párjával a szokásosnál, így elkerülhetőek lesznek a nagyobb összekapások.

Amennyiben szingli Bakként él jelenleg, októberben nem kizárt egy bimbózó kapcsolat, mely, ha türelmesen viszonyul hozzá, hamarosan nagy szerelembe fordulhat át! Könnyen elképzelhető ráadásul, hogy eme új kaland éppen egy munkatársával alakul ki majd teljesen váratlanul, ami még izgalmasabbá teheti a dolgot!

A Bak októberi magánéletéről bővebben itt: Bak október havi szerelmi horoszkóp