Ikrek - október havi horoszkóp


Az Ikreknek az október hónap kellemesnek ígérkezik, s egy-két munkahelyi konfliktuson kívül, nem lehet nagyobb gondokra számítani. A magánélete is inkább játékos, vidám lepedőakrobatikába megy át az ősz középső hónapjában, s párjával is tovább mélyülhet kapcsolata.

A munkája során, bár különösebb megerőltetés nélkül telnek a napok, mégis némi intrikára, csipkelődésre számíthat, mellyel néha komolyan felbosszanthatják, ám legyen türelmes, s emelkedjen felül bírálóin. A családja és barátai körében minden bizonnyal találhat némi megnyugvást, ám itt is legyen óvatos, ugyanis a szeszélyes őszi idő sokakat türelmetlenné, ingerülté tehet, s ennek következtében könnyen félreérthetik mondatait, ami még okozhat kellemetlen perceket.

hirdetés

Szerelem

Amennyiben párkapcsolatban él, magánélete e hónapban nyugodtabb vizekre evez, s rendszeresen élvezheti a jól megérdemelt, könnyed és játékos szerelmet. Amennyiben felismeri és sikerül átértékelnie kapcsolatának lényegi momentumait, igazán felhőtlen hónapra számíthat, mely váratlan, ámde annál kellemesebb meglepetésekben is bővelkedik majd.

Ha éppen egyedülálló, az október egy igazán flörtökben gazdag időszaknak ígérkezik, s felesleges is lenne habozni, élvezze csak bátran, hogy az ellenkező nem képviselői szinte kényeztetik szüntelen figyelmükkel és kacérságukkal.

Az Ikrek októberi magánéletéről bővebben itt: Ikrek október havi szerelmi horoszkóp