Rák - október havi horoszkóp


A Rák számára az október izgalmasnak ígérkezik, azonban mindez azzal is jár, hogy akár komolyabb, tartósabb pozitív, vagy negatív változásokkal végződhet, tehát most érdemes nagyon odafigyelnie, kivel is hányadán áll.

Míg a munka átlagosan, változó eredménnyel telik, addig, különösen a hónap első felében, egy nagyobb, akár váratlan bevételre lehet számítani, mellyel azért érdemes óvatosan bánnia, ha nem akarja végül teljesen lenullázni magát. Az egészségére is érdemes így ősszel kicsit jobban ügyelnie, különösen a vitaminbevitelre. A hónap folyamán mégis a legnagyobb ingadozásokra és változásokra baráti, vagy éppen szerelmi kapcsolataiban lehet számítani, melyet könnyen lehet, hogy egy nagy csalódás indít majd el.

hirdetés

Szerelem

A párkapcsolatban élő Rákok októberben változtatni akarnak valamin, ám nem igazán tudják még maguk sem, hogy voltaképpen min is. Ha azonban sikerül megtalálniuk újra a harmóniát párjukkal, melyet egy kiadós beszélgetés csakis elősegíthet, romantikus és igazán hangulatos őszi estékre lehet számítani.

A szingli Rákokra nem sok izgalom vár októberben, egy kis ismerkedésre persze azért adódik majd néha lehetőség. Ez a viszonylagos októberi nyugalom remek lehetőséget kínál azonban arra, hogy rendezzék soraikat, s alaposan átgondolhassák, milyen társra is vágynak igazán!

A Rák októberi magánéletéről bővebben itt: Rák október havi szerelmi horoszkóp