Skorpió - október havi horoszkóp


A Skorpió jegy szülöttének az október igencsak fáradságosnak, ámde annál termékenyebbnek ígérkezik, mind a munka, mind pedig az emberi kapcsolatok terén.

Munkájában változások várhatóak, ám ezek nem feltétlenül olyan rosszak, mint amilyennek elsőre hangzanak, sőt, már a hónap első heteiben beáll egy stabilitás (talán túlzottan is), mely olyannyira fellelkesíti, hogy egy kicsit túl sokat is vállal, ami aztán október végére már éreztetni is fogja kellemetlen hatásait, főként idegi és fizikai állapotában. Ekkor érdemes tehát egy kicsit lassítani, s időt szakítani az élet élvezetére is! A baráti és családi kapcsolatok terén eme őszi hónap nyugalomban telik, nem lehet nagyobb konfliktusok számítani, nem úgy a szerelemben!

hirdetés

Szerelem

Amennyiben párkapcsolatban él, különösen a hónap elején kedvező hatásokra, élvezetes éjszakákra és párja elismerésére számíthat, azonban nyitva érdemes tartania szemét, mert könnyen felbukkanhat egy rivális, kinek esetében igencsak oka lehet féltékenységre. Intézze azonban finoman és diplomatikusan az ügyet, kerülje a teátrális jeleneteket, mert azzal csak árthat kapcsolatának.

Ha mostanság egyedülállóként él, akkor kiszemeltje körül is feltűnhet egy kellemetlenkedő vetélytárs, akivel könnyen meggyűlhet a baja, ám ez esetben is inkább higgadtan intézze ügyes-bajos dolgait, s szenvedélyével, tüzes tekintetével csavarja el lehetséges partnere fejét, látszólag ügyet sem vetve ellenlábasára, így biztosabban célt fog érni!

A Skorpió októberi magánéletéről bővebben itt: Skorpió október havi szerelmi horoszkóp