Bika - október havi horoszkóp


A Bika jegy szülötteinek az október a munka és karrierépítés területén sokat, míg a magánéletben meg nem értést hozhat.

A munka októberben nem nő a Bikák fejére, így e területen viszonylagos kiegyensúlyozottság és nyugalom várható, bár a pénzügyek terén kisebb-nagyobb, előre nem várt kiadásokra lehet számítani, azonban ezeket sikerül majd érdemben és időben kezelni. Az egészséggel sem lesznek komolyabb gondok, amennyiben szakítanak elég időt a pihenésre, ám az egészségesebb és könnyebb étkezésre azért érdemes odafigyelni ehhez. Az emberi kapcsolatok azonban már keményebb diónak ígérkeznek e hónapban, s gyakran találhatja magát szembe a Bika feszültséggel és meg nem értéssel, melyeket nehezen tud majd hová tenni.

hirdetés

Szerelem

Ami a magánéletet illeti, nos, akár párban él a Bika, akár egyedülálló, mindenképpen komoly fejtörésekkel teli hónap lesz az október. Ha párkapcsolatban van, akkor a romantika és a bensőségesség lesz az, ami igazán hiányozni fog a kapcsolatából, melyet hiába próbál orvosolni, folyton csak falakba ütközhet. Persze azért, ha nagyon igyekszik, lehet néhány jól sikerült, kellemes légyottra számítani, ám hol ezért, hol azért, de hamar múlhat még ekkor is az a bizonyos rózsaszín köd...

Ha szingli Bikaként él jelenleg, akkor sem túl ígéretes az október, s így egy-két kisebb-nagyobb kalandot, flörtöt leszámítva nem számíthat nagy dolgokra. Ha sikerül is eljutni az ágyig, akkor sem számíthat a Bika szülött nagy durranásra partnerétől, ám legyen óvatos, hisz ez csalóka lehet, s nem feltétlenül biztos, hogy partnere hibájából alakul minden úgy, ahogy!

A Bika októberi magánéletéről bővebben itt: Bika október havi szerelmi horoszkóp