Oroszlán - október havi horoszkóp


Az Oroszlán jegy szülötteire októberben mind a munka, mind pedig a szerelem terén sok energia-befektetést igénylő teendők várnak és bizony sok múlhat azon, mennyire sikerül megbirkózniuk mindkettővel egyszerre.

Az Oroszlánoknak hatalmas erejük van a nagy eredmények felmutatásához, s a problémák kezeléséhez, ám az október igen keményen igénybe is veszi őket e téren. Jó hír ugyanakkor, hogy a hónap vége felé némi anyagi elismerésre is lehet számítani a temérdek fáradozásért, mely épp a legjobbkor gyarapítja majd javaikat. Ebben a hónapban tulajdonképpen minden azon múlik, hogy mennyire sikerül a munkát a családdal, párkapcsolattal összeegyeztetve, mégis maximálisan elvégezni.

hirdetés

Szerelem

A szerelemben élő Oroszlánok számára a legnagyobb kihívást a hónap folyamán a párjukra való, kellő mennyiségű odafigyelés jelenti. Kedvesük gyakran úgy érezheti ugyan is, hogy a királyi jegy szülötte elhanyagolja őket, s ez könnyen konfliktusokhoz és parázs vitákhoz vezethet, ha azonban sikerül mindezt kezelni, egy-két este igazán nagyszerűre sikeredhet!

A jelenleg egyedül élő Oroszlánok októberben bizony jó eséllyel számíthatnak randevúra, ahol a legtöbbet bizony az fog nyomni a latba, hogy vajon mennyire sikerül őszinteségükkel és nyílt hozzáállásukkal elkápráztatni a szerencsés kiszemeltet.

Az Oroszlán októberi magánéletéről bővebben itt: Oroszlán október havi szerelmi horoszkóp