Vízöntő - november havi horoszkóp


A Vízöntő novemberre már mondhatni akklimatizálódik a természet kevésbé barátságos körülményeihez, s így új lendületet kap dolgaihoz, ami hamar meg is látszódik mindennapjain.

Munkahelyén kreativitása és elszántsága kiemeli társai közül, s az ezzel párosuló jó közérzete is hamar ragadóssá válik környezetében. Mostanság jelentkező anyagi problémái is végre kicsit rendeződni látszanak, így még energetikusabban nézhet szembe az új kihívásokkal, ráadásul örömmel tölti el az a tudat is, hogy mindezt jórészt csak saját erőfeszítéseinek köszönheti, így büszke lehet magára. A család azonban némileg rátelepedhet a Vízöntőre, s emiatt könnyen úgy érezheti, otthonában nincs elég személyes tere, ám ne hagyja, hogy megtévessze túlzóan is lobogó szabadság iránti vágya, egyszerűen csak szeretik önt, próbálja meg élvezni! November végére aztán majd kezd a Vízöntő energiája kissé csökkeni, de ez nem lesz majd tartós állapot, s hamar új erőre kaphat.

Szerelem

A páros Vízöntőknek a magánélete, különösen a hónap elején, igazi, frenetikus együttlétekbe torkollhat, s minden bizonnyal párjától is megkapja majd mindazt, amire vágyik. Problémát esetleg némi betegeskedés jelenthet az ügyben, ám ezt pár nap alatt ki is heveri majd, s mehet minden tovább a maga örömteli útján.

A pár nélkül élő Vízöntők számára is szerencsés hónapnak számít a november, ugyanis amellett, hogy nem kevés külső, pozitív megerősítést kapnak, a kacér tekintetek mögött igaz érzelmek is megbújhatnak, ráadásul könnyen lehet, hogy nem is egy kiszemeltnél! A kérdés innentől kezdve már csak az, sikerül-e kiugratni azt a bizonyos nyulat a bokorból...

A Vízöntő novemberi magánéletéről bővebben itt: Vízöntő november havi szerelmi horoszkóp