Bika - november havi horoszkóp


A Bika számára a november a meglepetések és a nagy változások hónapja, sajnos nem mindig jó értelemben, mégis valahogy általában jól sülnek el neki a dolgok.

Míg munkahelyén időnkénti túlzott őszintesége miatt könnyen intrikák kereszttüzébe kerülhet, addig karrierje és pénzügyei, az apróbb-cseprőbb kiadásoktól eltekintve, viszonylag stabilan alakulnak. Ami igazán fejtörést okozhat, az a családi és baráti körében bekövetkezett változások lehetnek, ugyanis merő jókedvében mondhat, tehet olyan a maga számára pozitív dolgokat, lépéseket, melyeket mások könnyen félreérthetnek, vagy éppen nem tudnak hova tenni és akarata ellenére kellemetlen helyzetekbe sodorhatják. Ne aggódja túl a történteket, nem feltétlenül az ön hibája!

hirdetés

Szerelem

Amennyiben párkapcsolatban él, úgy érezheti novemberben, valami nincs rendjén, bár próbálja elbagatellizálni a végsőkig a gondokat, mégis a hónap derekára könnyen kiborulhat a bili, mely esemény erősen megrengetheti párja melletti biztonságérzetét. Amennyiben sikerül higgadtan megbeszélnie a dolgokat kedvesével (afféle szokásos éves kiborulásként tekintve rá), ahogy jött, úgy múlhat is ez az időszak, s jobb korszak kezdődhet, kérdés, akarja-e?

Az egyedül élő Bikáknak novemberben beléphet az életébe valaki, akire, bár egyáltalán nem számítottak, mégis meglehetősen örülnek majd neki. Az egyetlen problémát az jelentheti a rózsaszín ködben röpködve, hogy vajon az a valaki is így gondolja-e ezt a dolgot, vagy csak egy szép álom marad ez az egész...

A Bika novemberi magánéletéről bővebben itt: Bika november havi szerelmi horoszkóp