Bika - november havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az egyedül élő Bikáknak novemberben nagy lesz az esélye arra, hogy komoly változás következzen be a magánéletükben. Könnyen felbukkanhat az életükben egy pozitív személy, akire egyáltalán nem számítottak – és ez a személy bizony vonzó és ellenkező nemű lesz valószínűleg. Persze emellett némi bizonytalanságot okozhat annak a bizonyos másik illető szándékainak a kifürkészése – vajon csak barátkozni akar, esetleg kalandot keres, vagy pedig egy eljövendő komoly kapcsolat van a láthatáron? Szerencsére a munkahelyén ebben a hónapban elég stabil lesz a front, így ismerkedésre, közös programokra, randira bőven fog ideje jutni! Mindemellett nem árthat, ha ebben a hónapban néha kicsit befelé is tekint, és a saját lelki világában is helyrerakja a dolgokat – ne feledje az ismert mondást: ép test, ép lélek!

Párkapcsolatban élőknek:

Amennyiben jelenleg Ön párkapcsolatban élő Bika, úgy érezheti a november folyamán, valami nincs rendjén. Ennél közre játszhat akár az is, hogy mostanában egyre többször túlzásba viszi az őszinteséget, amit a környezete néha félreérthet. Bár ezt igyekszik nem komolyan venni, a hónap közepére sajnos kiborulhat a bili, és ez sajnos komolyan alááshatja a kapcsolatában a biztonságérzetét.

Tanácsos nem túl nagy feneket keríteni ennek a dolognak, és higgadtan megbeszélni az esetleges vitás ügyelet kedvesével – ez a lépés hosszú távon jócskán megerősítheti és stabilizálhatja kapcsolatukat. A november ideális időszak lesz a párjával való közös programok szervezésére, ugyanis a munkahelyén most egy viszonylag kiegyensúlyozott é stabil időszak vár önre, így több idő jut a magánéletre. Kiránduljanak a gyönyörű színekbe öltözött őszi természetben kedvesével, vagy esetleg menjenek el egy közös wellness-hétvégére!