Mérleg - november havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingliként élő Mérlegnek fontos feladata lesz a hónap során, hogy elengedje a múltat, és megszülessen benne végre az elhatározás arról, hogy valami új és izgalmasba vágjon bele. Amennyiben sikerül dűlőre jutnia, szerencséje lehet Novemberben, ugyanis a csillagok szerint nagy eséllyel találkozhat most valakivel, aki akár hosszabb távon is része lehet majd az életének. Mindehhez nem árt persze az aktív életmód fenntartása sem, és nyitottnak lenni az új ismertségek felé, nem pedig magába zárkózni. Ne őrölje tovább magát, hiszen ha így tesz, akkor csukott szemmel megy el a nagy lehetőségek mellett! Szerencsére az élet legtöbb területén nyugodt és kiegyensúlyozott hónap vár Önre, így több időt és energiát fordíthat lelki világa rendbetételére és az ismerkedésre egyaránt.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Kedves Mérleg! Amennyiben jelenleg párkapcsolatban él, akkor az Ön számára a legnagyobb kihívást a magánéletében a megszokás jelentheti majd ebben a hónapban. Kicsit hajlamos lehet belekényelmesedni a kapcsolatába, és hosszú távon ez pont egy olyan dolog, amely mindkettőjük számára unalmassá teheti a kapcsolatot. Ezt könnyen orvosolhatja, ha aktívan foglalkozik a kapcsolatával, lepje meg néha párját, szervezzenek közös programokat, romantikázzanak, s lepje meg néha egy-egy tüzes éjszakával is szerelmét.

Mindezek a dolgok rövid és hosszú távon egyaránt meghozzák majd a gyümölcsüket! Ehhez nagy segítséget jelent majd, hogy alapvetően nyugodt és kiegyensúlyozott hónapja lesz az élet minden területén, és november második felében különösen jól alakulhatnak az anyagi ügyei, amit többek között a párjával való minőségi időtöltés fokozására is felhasználhat.