Nyilas - november havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A pár nélkül élő Nyilasoknak a szerelem terén a november igazán kellemes meglepetéseket okozhat. Ebben a hónapban nem is kell igazán megerőltetnie magát, ha romantikus ismerkedésre vágyik. Persze a hónapban jellemző kaotikus, szétszórt hangulatban ez nem is menne valami egyszerűen, ami pedig nem megy, azt nem kell erőltetni. Könnyen előfordulhat, hogy olyasvalaki fog szó szerint bekopogtatni az ajtaján, akivel Ön már régebb óta szimpatizál. Legyen nyitott erre a lehetőségre, tartsa rendben otthonát, hiszen nem volna szerencsés, ha egy romhalmazban fogadná a csillogó szemű, Ön után áhítozó illetőt! Az viszont még a jövő zenéje, hogy ebből a dologból csak romantikus kalandozás lesz-e, vagy pedig tényleg komoly és meghatározó kapcsolat lesz az életében.

Párkapcsolatban élőknek:

Kedves Nyilas! Ha Ön jelenleg párkapcsolatban él, novemberben könnyen megmagyarázhatatlan nyugtalanság és kaotikus hangulat lehet úrrá a napjain, ebből kifolyólag a kapcsolatával szemben is kétkedőbb lesz, még ha erre semmi oka sincsen, akkor is. A jó hír, hogy ezeknek a kételyeknek tulajdonképpen nem sok alapjuk lesz.

Amennyiben párja mostanság tapasztalt viselkedését kifogásolná, akkor javasolt egy alapos, mélyreható beszélgetéssel tisztába tenniük a dolgokat – ha ez kisebb veszekedésbe torkollana, akkor utána pedig kiadós békülős szeretkezésre számíthat! Ne engedje, hogy úrrá legyen önön az őszi szétszórtság.