Rák - november havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Kedves Rák! Amennyiben Ön jelenleg egyedülálló, akkor még némi türelmet javaslunk, ugyanis a csillagok sajnos nem sok mozgolódást mutatnak ebben a hónapban a magánélete terén – ha csak nem tesz érte aktívan Ön is. Mindennek oka a havi alaphangulatában keresendő, ugyanis novemberben könnyen érezheti magát levertnek és túlterheltnek, még ha a munkakörülményei ezt nem is feltétlenül indokolják. Egyszerűen most jön ki az egész éves fáradtság, ezért érdemes egy pár napot pihenéssel tölteni, hogy szépen újra "rendezhesse sorait". Ha ez után, immár sokkal kiegyensúlyozottabban vág bele a társkeresésbe és a kalandokba, az bizony sokkal több reménnyel kecsegtet!

Párkapcsolatban élőknek:

Kedves Rák! Amennyiben Ön jelenleg párkapcsolatban él, akkor nem árt, ha felkészül, ugyanis a hónapban jelentkező általános frusztráltságából és szétszórtságából következően sajnos párjához is kevesebb türelme lesz, viszont szerencsére nem várható komolyabb perpatvar emiatt. Nem árt egy kicsit foglalkoznia a saját lelki világával is, hiszen ha végre sikerül visszanyernie lelki egyensúlyát, ez meglehetősen pozitívan hat majd ki a kapcsolatára is.

A hónap eleje kivételével így a szerelemben egy békésebb időszakra számíthat, és igencsak megszaporodhat a boldog együttlétek száma is. Ha képes végre elegendő időt és törődést fordítania párjára, akkor valóban ismét a fellegekben fognak járni, és akár még egy Nagy Újra Egymásra találás is bekövetkezhet!