Halak - november havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingliként tengődő Halak számára most a legnagyobb kihívást most a kockázatvállalás jelenti. Ennek hátterében akár egy korábbi csalódás vagy némi önbizalomhiány is állhat, és tovább nehezíti a helyzetet, hogy a munkahelyén fokozott megterhelésnek lesz kitéve a hónapban. Mindezek ellenére, ha mégis sikerül némi időt és energiát fordítania a társas életre, sok érdekes új ismerősre tehet szert, akik között bizonyára érdemes randi-célpont is lehet majd. Ha viszont végre valóban randira kerül sor, lehet, hogy nem árt óvatosnak lenniük a másikkal, és csak lépésről lépésre haladniuk. Mindemellett ezen a téren rugalmasnak és szemfülesnek is kell lenniük ahhoz, hogy időben felismerjék, ha rá akarják szedni Önt, különben könnyen belesétálhat a csapdába, s így könnyen kihasználhatják vagy akár egy viszonzatlan szerelem is összetörheti a szívét.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Amennyiben Ön párkapcsolatban élő Halak, novemberben talán a legnagyobb kihívása az lesz, hogy képesek e szót érteni párjukkal a kapcsolatuk hosszabb távú jövőjét illetően. Ennek hátterében a túlhajszoltsága is állhat, ami abból fakad, nem csak a munkahelyén, hanem ráadásul még az élet más területein is egyre fokozódnak a hónapban az önre nehezedő feladatok, és mindemellett a magánéletére is oda kell figyelnie.

Ha sikerül egy borongós este a meleg, otthonos szobában átbeszélni néhány nyugtalanító momentumot, akkor hamar újra megteremtődik a harmónia a kapcsolatukban, és meleg szeretetben, egyetértésben tölthetik el ezeket az éjszakákat. Végső soron tehát nem árt, ha több időt szentel a párjára, és igyekszik jobban bevonni az életébe őt is ez Önnek segítség, számára pedig egy izgalmas kiruccanásnak is felfogható a társa életében.