Skorpió - november havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Kedves Skorpió! Amennyiben Ön még keresi a párját, a November eredményes hónapnak ígérkezik, és rengeteg új ismertségre, kalandra számíthatnak ebben az időszakban. Csábítás terén igencsak az elemükben lesznek, és valószínűleg erotikában sem lesz hiány. Közvetlen stílusával és nagyvonalú gesztusainak bevetésével könnyen felkeltheti az ellenkező nem figyelmét. Ennek nagy hasznát fogja majd venni, ugyanis a hónapban valószínűleg több összejövetelre is hivatalos lesz, ahol aztán bőségesen lesz lehetősége kapcsolatot teremteni az ellenkező nemmel. Arra viszont ügyeljen, hogy nehogy valaki olyanba szeressen bele, akivel pórul járhat.

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg párkapcsolatban élő Skorpiók magánélete ebben a hónapban igencsak felpezsdülhet párjával. Kifejezetten erotikus, szenvedélyes éjszakákban bővelkedő hónapra lehet számítani. Ami a szexet illeti, novemberben igazán elemükben lesznek. Ettől még persze ne felejtsen el az élet más területein is párja kedvében járni, egy-két romantikus séta, közös mozizás vagy esetleg egy meglepetés-vacsora a kedvese számára biztos, hogy nem fog megártani a kapcsolatuknak!

Sajnos a hónapban az egészsége kissé ingadozhat, ezért viszont akár az is lehet, hogy Ön lesz az kettőjük közül, aki inkább rászorul majd a másik figyelmére és törődésére. Novemberben bőven számíthat majd társas összejövetelekre, baráti találkozókra, ahol megeshet, hogy néha bizony majd keményen kell ellenállnia a potenciális új partnerek csábításának – higgye el, nem minden arany, ami fénylik.