Kos - november havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélküli Kosok novemberben meglehetősen a végletek embereinek érezhetik majd magukat. Megeshet, hogy hatalmas lendülettel, virágról-virágra szállva, aktív párkeresésbe kezdenek, vagy éppen pont ellenkezőleg, meglehetősen hajlamosak lesznek teljesen elzárkózni a külvilág elől. Mindez kapcsolatban lehet erősen inspirált és egyben álmodozó novemberi hangulatával, aminek során csupa nagy és fontos dolgokon töri majd a fejét. Így az elzárkózást nem kell feltétlenül a levertséggel azonosítani, hanem ez esetben éppen ellenkezőleg, úgy el fogja havazni magát az élet különféle jó és érdekes dolgaival, hogy a párkeresés egy időre perifériára szorulhat. Persze ettől még nem árt, ha nyitva tartja a szemét, hogy észrevegye, ha netán valaki a nagy elfoglaltsága közepette mégis közelíteni próbálna Önhöz!

Párkapcsolatban élőknek:

Ha valamiben, akkor a magánéletében biztosan nem fognak komolyabb problémák jelentkezni a párban élő Kosnak. Élete más területein is kibontakozó kirobbanó energiaszintje, kreativitása és lehengerlő természete teljesen áthatja majd párkapcsolatát is. Az őszi levertséget ebben a hónapban gyorsan felváltja majd ez az új, a jegyre jellemző tüzes lendület, és ez inspirálóan fog hatni a párjára is.

Érdemes ezért akár több, romantikus randevút is szervezniük párjukkal e hónapban, melyek aztán egész biztosan tüzes ágyjelenetekig fajulnak majd! Sőt, még az is előfordulhat, hogy a párja némi újítási szándékkal fog előrukkolni a testi szerelem terén. Általánosan jellemző a hónapban, hogy érdemes lesz belevágnia régóta tervezett, nagyszabású dolgokba, ennek a párkapcsolati vetülete érthető nagyobb közös utazásokra vagy akár kedvesével való összeköltözésre is.