Vízöntő - november havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A pár nélkül élő Vízöntők számára is szerencsés hónapnak számít a november. Az életük más területein mostanában kibontakozó új lendület és a korábbi erőfeszítések lassan beérő gyümölcsei pozitívan hatnak ki élete más területeire is. Ezért amellett, hogy nem kevés külső, pozitív megerősítést kapnak, a kacér tekintetek mögött igaz érzelmek is megbújhatnak, ráadásul könnyen lehet, hogy nem is egy kiszemeltnél! A kérdés innentől kezdve már csak az, sikerül-e kiugratni azt a bizonyos nyulat a bokorból... Ezért mindenképpen ajánlatos csak szépen, megfontoltan és óvatosan kezelnie a felmerülő új lehetőségeket, de semmiképpen se zárkózzon el előlük! Csak arról van szó, hogy nem árt, ha egy kicsit húzza a másik agyát, ezáltal akár még jobban el is csavarhatja az illető fejét, és a szándékai komolyságát is tesztelheti.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A páros Vízöntőknek a magánélete, különösen a hónap elején, igazi, frenetikus együttlétekbe torkollhat, s minden bizonnyal párjától is megkapja majd mindazt, amire vágyik. Mindennek a mozgatórúgója valószínűleg az élete más területein is megnyilvánuló új lendülete és kicsattanóan jó közérzete lehet – sok problémát oldhat meg a saját erőfeszítései révén, és az ebből fakadó büszkesége és elégedettsége valóban pozitív hajtóerőként jelenhet meg a kapcsolatában.

Problémát esetleg némi betegeskedés jelenthet az ügyben, ám ezt pár nap alatt ki is heveri majd, s mehet minden tovább a maga örömteli útján. A gyógyulásában nagy segítségére lesz majd gondoskodó párja, gyógyulása után hálából akár meg is lepheti valamivel, akár egy finom meglepetés-vacsorával vagy bármilyen más, romantikus közös programmal.